Μετά το «Βασιλικό» χαστούκι επιβάλλεται να ξυπνήσει στην πραγματικότητα ο ΑΠΟΕΛ

Με κατεβασμένα τα χέρια και χωρίς ψυχή και νεύρο, ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε μια βδομάδα γνώρισε τη δεύτερη ήττα από τη Βασιλεία και μέσα στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ», είπε αντίο στην Ευρώπη από τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν ηλίου φαεινότερο, πως οι γαλαζοκίτρινοι, μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, μέσα στην Ελβετία. 
 
Από την άλλη ωστόσο, δεν αναμενόταν ότι ο επαναληπτικός θα ήταν μια απλή... προπόνηση για τους περσινούς πρωταθλητές, αφού μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, δεν πάλεψε αλλά ούτε καν προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλό της. Παρά μόνο να αποτρέψει τις επιθετικές προσπάθειες της Βασιλείας, και χαμένος μέσα στο μισό γήπεδο, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε για ενενήντα ολόκληρα λεπτά να δημιουργήσει μια μόνο οργανωμένη επιθετική προσπάθεια και να φθάσει επίσης μια ανάσα από το γκολ, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, να αστοχεί από τα ένδεκα βήματα. 
 
Αναντίρρητα, οι Ελβετοί είχαν επιδείξει ήδη από το πρώτα κιόλας παιχνίδι στη Λευκωσία, ότι είναι εμφανώς ανώτεροι αφού κατάφεραν και στους δυο αγώνες να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας μάλιστα πάρτι στην άμυνα των γαλαζοκιτρίνων. Ήταν οφθαλμοφανές επίσης, ότι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Βασιλείας, έπαιζαν ακόμη με σβηστές τις μηχανές στη ρεβάνς και δεν έφθασαν στο μάξιμουμ των αποδόσεών τους. 
 
«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μεσοεπιθετικό κομμάτι και το σκοράρισμα. Είμαι απογοητευμένος από κάποια παιδιά που μπορούσαν να δώσουν περισσότερα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τους καθαρίσουμε το μυαλό τους. Αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο δεν είναι αυτό που μπορούμε πραγματικά να παίξουμε. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα», είχε επισημάνει χαρακτηριστικά με το πέρας της ευρωπαϊκής αναμέτρησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος εμφανώς απογοητευμένος, ψάχνει τον τρόπο ακόμη για να συνεφέρει τους ποδοσφαιριστές του. 

Ο Ελλαδίτης κόουτς, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι σε λίγες ημέρες η ομάδα του, δίνει ίσως έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς, αφού μια στροφή πριν από τα πλέι οφ, καλείται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και να πάρει το τρίποντο, έτσι ώστε να σκαρφαλώσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι ο άνθρωπος ο οποίος καλείται να κάνει το ηλεκτροσόκ στους ποδοσφαιριστές του, αφού το τελευταίο διάστημα φαίνεται να βρίσκονται σε... κόμμα και δεν μπορούν να ξυπνήσουν στην πραγματικότητα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»