Το εντυπωσιακό ποσοστό σκοραρίσματος και το μεγαλύτερο στοίχημα του Ντάρμπισαϊαρ

Τον παίκτη που σκόραρε ακατάπαυστα στις δύο πρώτες του σεζόν στην Κύπρο, θέλουν να δουν στο πρόσωπο του Ματ Ντάρμπισαϊαρ οι απανταχού Ομονοιάτες.
 
Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα 12 φορές στη φετινή σεζόν και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του την περσινή κακή χρονιά που πραγματοποίησε με το τριφύλλι. 
 
Με το τέρμα του κόντρα στην Ένωση, ο Άγγλος στράικερ έχει σημειώσει 61 γκολ σε 111 εμφανίσεις με το τριφύλλι, έχοντας το εντυπωσιακό ποσοστό σκοραρίσματος στο 54.95% με τη φανέλα της Ομόνοιας.
 
Για την ιστορία, ο μπαρουτοκαπνισμένος σέντερ φορ, έχει σκοράρει 81 τέρματα με όλες του τις ομάδες, αρχίζοντας επαγγελματικά το ποδόσφαιρο από την «Great Harwood Town» τη σεζόν 2003-2004. Στη συγκεκριμένη ομάδα, κατάφερε να πετύχει 21 γκολ, όντας σε ηλικία 17 ετών.
 
Προσθέτοντας τα υπόλοιπα τέρματα που έβαλε ο Άγγλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αγωνιζόμενος σε Ρέξαμ (10), Μπλάκμπερν (10), Ολυμπιακό Πειραιώς (11), Όλνταμ (4), Νότιγχαμ Φόρεστ (8) και Ρότερνταμ (17), θα διαπιστώσει κανείς ότι έχει σημειώσει λιγότερα απ' ό,τι στην Ομόνοια (σ.σ. 60 με 61). 
 
Ο 33χρονος στράικερ έχει ριζώσει για τα καλά στη Λευκωσία, αφού διανύει την 4η του χρονιά στην Κύπρο, ενώ διατηρεί συμβόλαιο με το τριφύλλι και για την επόμενη χρονιά. 
 
Έχοντας στα υπόψη τις πρώτες δύο του σεζόν (σ.σ. 24 και 23 τέρματα), ο Ντάρμπισαϊαρ είναι πιθανόν να πλησιάσει τα νούμερά του, αφού απομένουν ακόμη ένδεκα ματς για να ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος. 
 
Εκτός από τις προσωπικές του επιδόσεις, στοίχημα για τον Άγγλο και τους συμπαίκτες του είναι να κάνουν... ταμείο με τουλάχιστον έναν τίτλο, έτσι ώστε να κριθεί ως απόλυτα επιτυχημένη η προσπάθεια που άρχισε το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις