Τσόκκος για Λοΐζου: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει, γυαλίζει το μάτι του

Άλλη μια ανάρτηση από τον Γιώργο Τσόκκο, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι της Ένωσης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά και τα όσα έζησε με την ομάδα της πόλης του στην πρώτη κατηγορία, τα τελευταία χρόνια. 

Ο ισχυρός άντρας των βυσσινί, κάνει λόγο επιπλέον και για τον νεαρό άσο των πρασίνων, Λοΐζο Λοΐζου, λέγοντας πως ο μικρός θα παίξει μπάλα, καθώς το μάτι του γυαλίζει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ξένες σφυρίχτρες που ορίστηκαν στα κρίσιμα ντέρμπι και στο αιώνιο

Η μακροσκελή ανάρτησή του Τσόκκου:

Ο Ολυμπιακός έκανε το καλοκαίρι ότι καλύτερο μπορούσε και η ΕΝΠ, ξεκίνησε όσο πιο φθηνά μπορούσε, δεν θα φανεί στο γήπεδο, θα πιεστεί αρκετά η άμυνα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Παρά το κακό ξεκίνημα, δεν με ανησυχεί η παραμονή, με ανησυχούν οι σκέψεις της ομάδας. Πρέπει να γυρίσουμε την ροή του ποταμού και η δύναμη του νερού είναι απόλυτη. Την πρώτη χρονιά μετά τον Οθέλλο, και αφού έβγαινε ένας, μας έλεγαν τελείωσε, μετά μας είπαν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους μεγάλους, μετά δεν μπορούμε για ημιτελικά και τελικό, έρχονταν ομάδες για τριάρες και τεσσάρες και δεν έκαναν ούτε σουτ. Η παραμονή θα είναι παιχνιδάκι,θα μπλέξουν και άλλοι αλλά να μην βρεθείς ξανά στην ίδια θέση με σπατάλες και να ανεβάσεις ταχύτητες, να αλλάξεις κουλτούρα, δεν είναι εύκολο, η ροή του ποταμού δεν αλλάζει εύκολα, είναι μολυσμένη. Είμαστε η ποιότητα των σκέψεων μας. Οι μικρές μικρές νίκες δημιουργούν θριάμβους, αλλά αυτός που δεν αναγνωρίζει τα προβλήματα αφήνει ανοικτή την πόρτα από όπου καταφθάνουν οι τραγωδίες. Έχει τρομερό πρόβλημα στην αναγνώριση προβλημάτων και καταστάσεων η ομάδα.Κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια, το 90% των εισηγήσεων που έρχονται σε μένα, αν πω ναι, πτωχεύει η ομάδα στο δευτερόλεπτο,για αυτό πτωχεύουν σωματεία,και δεν είναι καν σωστές, δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακυρώνεται η ποινή στον Οθέλλο για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα

Είναι άσχημο πράγμα να υπάρχει φόβος, δεν μπορώ να φανταστώ να είσαι αθλητής και να παίζεις με φόβο. Αρκετοί στην ομάδα πρέπει να μας πληρώνουν, αντί να τους πληρώνουμε, δεν είμαστε εδώ για να απορροφούμε φοβίες και ανισορροπίες, χωρίς ελπίδα. Γιατί δεν πληρώνεται ο Μιχάλης Λαίφης που φτιάχνει πράγματα και πληρώνεσαι εσύ? Ρητορικό το ερώτημα,το τίμημα που πληρώνουμε σε οικονομικό και προσωπικό κόστος είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να αυστηρέψουν τα πράγματα,κάποιοι δεν αξίζουν ούτε λεπτό από τον χρόνο μας, στα πιο παραγωγικά μας χρόνια. Είμαστε οι λέξεις και οι σκέψεις που χρησιμοποιούμε. Απολαμβάνουμε το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσουν η άνοδος και οι τελευταίες νίκες, την εμπιστοσύνη.Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας, στις δυνάμεις μας,στις λύσεις, στο βάθος, στην πνευματική κατάσταση της ομάδας τώρα και αυτό δεν μπορούν να το ισχυριστούν πολλές ομάδες.Όταν είσαι καλός, το δείχνεις σε κάθε κατοχή, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Όπως το έδειξε ο μικρός 16χρόνος Λοίζου της Ομόνοιας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει ο μικρός, γυαλίζει το μάτι του, η ποιότητα του φάνηκε ακόμα και στον πανηγυρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης