O Κέρκεζ έφτιαξε την ΑΕΛ που χαίρεσαι να βλέπεις

Και τώρα εξάδα, λοιπόν. Πρώτιστος στόχος για την ΑΕΛ η τέταρτη θέση, η οποία πολύ πιθανόν θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στον κάτοχο της.

Αποτελεσματική, ουσιαστική και με… αφηνιασμένους Μαέ και Μαίντεβατς πήρε το ζητούμενο, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και εξασφάλισε την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ.

Η λεμεσιανή ομάδα περιόρισε εξ αρχής τον Εθνικό Άχνας και έδειξε αποφασισμένη να μη δώσει το δικαίωμα ελπίδας σε Πάφο και Νέα Σαλαμίνα, για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ, απέδειξε για άλλη μια φορά, στον αγωνιστικό χώρο, πως αποτελείται από πολύ σημαντικές και ποιοτικές μονάδες, τις οποίες ο Βόσνιος τεχνικός εμπιστεύεται περίτρανα και αξιοποιεί με τον σωστό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλείδωσαν οι δύο εξάδες του πρωταθλήματος-Πότε αρχίζουν τα πλέι οφ

Είναι γεγονός, πως ο προϋπολογισμός της λεμεσιανής ομάδας, απέχει πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον κόουτς της ΑΕΛ να παρατάξει μια ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να παλέψει στα ίσα με οποιοδήποτε αντίπαλο.

Επιπρόσθετα, για άλλο ένα αγώνα αποδεικνύεται πως ο εκ των αρχηγών των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, Χάρης Κυριακού διανύει εξαιρετική σεζόν, ενώ τιμά και με το παραπάνω το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Μαίντεβατς φαίνεται πως δικαιώνει τόσο τους ιθύνοντες της λεμεσιανής ομάδας, όσο και τον Ντούσαν Κέρκεζ, οι οποίοι επέλεξαν να τον εντάξουν στην ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στα αξιοσημείωτα, είναι επίσης, η πολύ καλή απόδοση του Μαέ, ο οποίος για άλλο ένα ματς έδωσε τη λύση και σκόραρε για την ομάδα του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με Μαίντεβατς και Μαέ σε… τρελά κέφια κλείδωσε την εξάδα η ΑΕΛ

Αν και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μόλις 22 ετών και μπορεί να μην διαθέτουν εμπειρία, αποδεικνύουν όμως πως είναι ποδοσφαιριστές με αρκετή ποιότητα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ κλήθηκε να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τρία βασικά γρανάζια Αβραάμ, Γκαστανιάγα και ο Γκοντάλ, ωστόσο το έκανε στον απόλυτο βαθμό και κατέβασε στο γήπεδο μια ΑΕΛ σοβαρή και συγκεντρωμένη που πήρε το ζητούμενο.

Μια ΑΕΛ που χαίρεσαι να τη βλέπεις στο γήπεδο. Μια ΑΕΛ που έφερε το χαμόγελο και πάλι στον κόσμο της ομάδας. Μια ΑΕΛ που πέραν τις δυσκολίες, στέκεται στα πόδια της και παλεύει για το καλύτερο δυνατό.

Χωρίς αμφιβολία, για άλλη μια φορά ο προπονητής της ομάδας ανάφερε πως κάποια λάθη οδήγησαν την ομάδα του στο να παλεύει για την είσοδο στο πρώτο γκρουπ, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν επηρέασε σε κανένα βαθμό την ομάδα της Λεμεσού, αντιθέτως αφού αναμένεται να αποτελέσει σκληρό καρύδι για τις υπόλοιπες ομάδες του πρώτου γκρουπ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κέρκεζ: Όλοι έκαναν σενάρια, έλεγαν αν έχανε η ΑΕΛ...

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17