Προσγειωμένος ο Τρισκόφσκι: Είμαι μέρος της  ιστορίας της ΑΕΚ

Χαρούμενος για την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, εμφανίστηκε ο σκόρερ των δυο τερμάτων και αρχηγός της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι  του Παπόπουλος, ανέφερε πως είναι χαρούμενος που αποτελεί μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ, καθώς και πως θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί είμαι μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι που  ο κάθε ένας θέλει να παίζει. Δεν αφήσαμε ην Ανόρθωση, να κάνει το παιχνίδι της και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Ακολουθούμε ένα πλάνο και περιμένουμε πως θα είναι δύσκολα το τα πράγματα για εμάς στο β’ μέρος του πρωταθλήματος, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίζουμε», ήταν τα λόγια του Ιβάν Τρισκόφσκι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»