Που βρίσκονται οι παίκτες της Ομόνοιας που κέρδισαν πριν επτά χρόνια τον ΑΠΟΕΛ

Την κατάρα των επτά χρόνων απέναντι στον αιώνιο της αντίπαλο θέλει να σπάσει επιτέλους η Ομόνοια, αφού έχει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ από τις 6 Απριλίου του 2013.

Οι πράσινοι, που πέρασαν από χίλια μύρια κύματα τα τελευταία χρόνια, αγνοούν τη νίκη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, εδώ και 28 συνολικά αγώνες. 

Για την ιστορία, οι πράσινοι επικράτησαν τότε του ΑΠΟΕΛ με 3-0, χάρη σε δυο τέρματα του Γιώργου Εφραίμ και ένα του Λεάντρο.

Η OMADA σάς παραθέτει την ενδεκάδα των πρασίνων που κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και που βρίσκονται τώρα οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Ζοζέ Μορέιρα

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός, ήταν η Κόβα ντε Πιατάντε, στην οποία μέτρησε συνολικά 26 συμμετοχές. Ο πρώην τερματοφύλακας των πρασίνων, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι σε ηλικία 37 ετών. 

Γιουβάλ Σπούνγκιν
Ο Ισραηλινός αμυντικός, στα 32 του χρόνια ανήκει το τελευταίο διάστημα στη Χάποελ Μαρμόρεκ, χωρίς να μετρά ακόμη κάποια συμμετοχή.

Ρασίντ Αλαμπί

Βαδίζει στα 33 του χρόνια και δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα. Τελευταίες του συμμετοχές ήταν με τη φανέλα της Σανάτ Ναφτ την περίοδο 2016/17 που μέτρησε 16 συμμετοχές.

Ζοάο Πάολο Αντράντε

Μετά τη μετακίνησή του σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, ο Ατράντε επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μαρινένσε, όπου και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

Άντονι Σκαραμοτσίνο

Στα 34 του χρόνια, ο Γάλλος αμυντικός αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπουλόν της Γαλλίας, με επτά συμμετοχές και ένα γκολ. 

Μάρκο Σοάρες

O 35χρονος μέσος την τρέχουσα χρόνια βρίσκεται στην Αρούκα με την οποία έχει έξι συμμετοχές.

Λεάντρο

Μπορεί να βρίσκεται στο 37ο έτος της ηλικίας του, αλλά ακόμη αγωνίζεται στη Φερενστβάρος, στην οποία ανήκει από το 2015. 

Νούνο Ασίς

Η ξεχωριστή μορφή της Ομόνοιας που άφησε τη δική του ιστορία στην Ομόνοια, είχε αποχωρήσει από το καλοκαίρι του 2016 από τους πράσινους και είχε σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Γιώργος Εφραίμ

Ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων από το 2014 ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος στην τελευταία νίκη της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ, είχε πετύχει τα δυο τέρματα. 

Δημήτρης Χριστοφή

Παρελθόν αποτέλεσε στις 31 Ιανουαρίου από την Ομόνοια ο Κύπριος επιθετικός, που μετακινήθηκε στην Ανόρθωση και ήδη έχει πετύχει το πρώτο του γκολ.  

Αντρέ Άλβες

Στα 36 του χρόνια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα, με τον τελευταίο του σταθμό να ήταν το 2018 η Μετσόκοβεσντ Ουγγαρίας, που μέτρησε τρεις συμμετοχές.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ επίσης ήταν οι:

Χιώτης, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Κλουκόφσκι, Μοράις, Τζιόλης (58’ Αλωνεύτης), Μπέκμαν (56’ Πίντο), Μαντούκα, Χαραλαμπίδης (78’ Μπούντιμιρ), Μπιτόν.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»