Ξεσηκώθηκαν οι πορτοκαλί για τα επεισόδια στη Λήδρας, ετοιμάζουν μεγάλη πορεία

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με τα τελευταία γεγονότα, το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και την άνανδρη επίθεση, σε εθνοφρουρό εν ώρα υπηρεσίας, που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο (29/2), στο οδόφραγμα Λήδρας. 

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, καλεί τον κόσμο της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, σε πορεία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη,η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Σολωμού και θα καταλήξει στο οδόγφραγμα της Λήδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κίτρινος πυρετός: Τι ισχύει για τις κάρτες στη β' φάση του πρωταθλήματος

'Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η πορεία θα πραγματοποιηθεί τόσο ως ένδειξη συμπαράστασης στον άνανδρα χτυπημένο εθνοφρουρό ,αλλά και όσο προς τιμήν του κάθε εθνοφρουρού που βρίσκεται σε υπηρεσία, προστατεύοντας τις κυπριακές Θερμοπύλες.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

Τα αποτροπιαστικά γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στον κάθε υγιώς σκεπτόμενα Έλληνα της Κύπρου.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, το ΑΠΟΕΛ είναι πέντε γράμματα που σημαίνουν πολύ περισσότερα από ποδόσφαιρο ή αθλητισμό, είναι πέντε γράμματα που μας αναγκάζουν να στεκόμαστε μπροστάρηδες στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται κυρίως για εθνικά θέματα και για το μέλλον της πατρίδας μας. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αντιδράσουμε έμπρακτα και να στείλουμε ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δυο σενάρια η χαμένη αίγλη και... επιτέλους ντέρμπι

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, να συστρατευτεί μαζί μας στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη,η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Σολωμού και θα καταλήξει στο οδόγφραγμα της Λήδρας.
Η πορεία θα πραγματοποιηθεί τόσο ως ένδειξη συμπαράστασης στον άνανδρα κτυπημένο εθνοφρουρό ,αλλά και όσο προς τιμήν του κάθε εθνοφρουρού που βρίσκεται σε υπηρεσία, προστατεύοντας τις κυπριακές Θερμοπύλες.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, όχι μόνο λόγω του κορονοιού, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής από τον βάρβαρο Αττίλα. Ήρθε επίσης η ώρα να καταλάβουν όλοι αυτοί οι γενίτσαροι που έχουν αποθρασυνθεί πλήρως τον τελευταίο καιρό, πως ΕΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πως ακόμα ζουν σε αυτό τον τόπο άνθρωποι που δεν ξεχνούν και δεν ξεπουλιούνται, άνθρωποι με αξιοπρέπεια που δεν καταδέχονται να τρωγοπίνουν και να συναγελάζονται με τον κατακτητή και βιαστή της πατρίδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σειρά αγώνων της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

«Κι αν βάζουν σύρτες στις ψυχές μας, στο στόμα μας ταινία,
υπάρχουν πεζοδρόμια υπάρχει και η πλατεία»

Υ.Γ Καλούμε επίσης τα ψευτοπαλίκαρα της United Cyprus ή οποιονδήποτε τουρκολάγνο επιθυμεί να κάνει ψευτομαγκιές,να ρθει ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ για να το κάνει.

Εκ φύσεως ανώτεροι,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου