Το κάλεσμα του Γερολέμου στον κόσμο της ΑΕΛ και το κίνητρο που δίνει ο Κέρκεζ

Στους στόχους της ΑΕΛ, το επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια αλλά και τον Ντούσαν Κέρκεζ αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λεμεσού, Γιάννης Γερολέμου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.
 
Ο νεαρός άσος, των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσου, μίλησε για τους προσωπικούς τους στόχους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι με την στήριξη του κόσμου στο Τσίρειο, είναι δύσκολο για οποιοδήποτε αντίπαλο απέναντι στην ΑΕΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έλεγχος αδειοδότησης κριτηρίων UEFA από την ΚΟΠ σε όλα τα σωματεία

«Ο πρώτος στόχος ήταν η εξάδα τον πήραμε. Επόμενος είναι η Ευρώπη και να περάσουμε στα τελικά του κυπέλλου. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε ένα ντέρμπι, αυτό θα είναι ένα κίνητρο για εμάς», ανέφερε ο Γιάννης Γερολέμου για τον στόχο της ΑΕΛ.

«Η Ομόνοια φέτος πάει για πρωτάθλημα, όμως είμαστε έτοιμοι και εμείς. Πάμε σε κάθε παιχνίδι σαν τελικός. Αν ήταν και ο κόσμος δίπλα μας θα ήταν διαφορετικά. Όποτε ήταν δίπλα μας ο κόσμος, ήταν πολύ δύσκολα στο Τσίρειο για οποιαδήποτε ομάδα. Μας έχει λείψει πολύ. Οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται τώρα δεν πρόλαβαν να ζήσουν, τους δείχνουμε βίντεο. Τους δείχνουμε τι έγινε την περσινή χρονιά που πήραμε το κύπελλο. Πρέπει να έρθει πίσω ο κόσμος. Να βρεθεί μια λύση», ανέφερε ο Κύπριος άσος για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά και για τον κόσμο της ΑΕΛ.

«Δουλεύω σκληρά. Πήρα κάποιες ευκαιρίες από τον προπονητή μου και εκεί που θα αποφασίσει ο προπονητής ότι θα με χρειαστεί ομάδα θα είμαι εκεί. Με το Ντούσαν συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια και έχουμε πολύ καλή σχέση. Δίνει χρόνο σε νεαρά παιδιά, μας δίνει κίνητρο στις προπονήσεις για να αγωνιστούμε», κατέληξε για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διέλυσε τη Σπόρτινγκ ο Σίλας και βλέπει Ευρώπη η Φαμαλικάο

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν