Έντονο πρέσινγκ από τον Αστέρα Τρίπολης σε πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ

Ο Αστέρας προσπαθεί να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Φακούντο Μπερτόγλιο και ασκεί έντονο πρέσινγκ στον 29χρονο Αργεντινό, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Μπορεί ο Αστέρας να προετοιμάζεται για τα playouts - η κλήρωση θα γίνει μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία, η οποία πήρε αναβολή στο Δ.Σ της Πέμπτης (5/3) - αλλά ταυτόχρονα σκανάρει την αγορά για τα ψώνια της επόμενης (θερινής) μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα της Τρίπολης προσπαθεί να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Φακούντο Μπερτόγλιο. Δεν είναι λίγες οι κλήσεις που έχει δει στο κινητό του ο 29χρονος Αργεντινός από ανθρώπους των κιτρινομπλέ.

Το συμβόλαιό του με την Αλντοσίβι εκπνέει τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι ο "Φλάκο" μπορεί να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερος. Παρά το γεγονός ότι κάνει εξαιρετική χρονιά στην πατρίδα - μετρά 3 γκολ σε 18 ματς στη Superliga - έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις για επέκταση του συμβολαίου, καθώς θέλει να περιμένει.

Ο Μπερτόγλιο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα τη σεζόν 2015/16, όταν και συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Ο Αστέρας προσπάθησε να τον αποκτήσει και το καλοκαίρι του 2018, αλλά η Λαμία κινήθηκε πιο αποφασιστικά και τον έκανε δικό της.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε 5 γκολ σε 28 ματς και ήταν ο MVP της. Η Λαμία παρακολουθεί κι αυτή διακριτικά την περίπτωσή του.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών