Έντονος ο Κέρκεζ για το συμβόλαιό του και «διαμάχη» με Σοφοκλέους

Για το μέλλον του στην ΑΕΛ, αλλά και το πιθανό ενδιαφέρον για τους Αγγελή και Φιλιώτη μίλησε ο Ντούσαν Κέρκεζ, στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια.
 
Αρχικά ανέφερε για το συμβόλαιό του με τη λεμεσιανή ομάδα ότι «θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Αλλά αυτή τη στιγμή οι δικοί μας ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση είναι καλύτεροι. Αν χρειάζεται να φέρουμε ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, σίγουρα θα πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν εδώ. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ούτε από εμένα, ούτε από τον πρόεδρο. Έχετε δει και την ανακοίνωση που βγάλαμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Αυτά στο ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ντοπάρουν τους παίκτες οι ΑΕΛίστες πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια

Αν κάποιος θεωρεί ότι θα δημιουργήσει διαμάχη με τον πρόεδρο και με εμένα κάνει λάθος. Η απόδειξη είναι ότι είμαι ο μοναδικός προπονητής που είμαι δύο χρόνια συνεχόμενα στην ομάδα. Γνωρίζουμε όλοι ότι το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και είναι φυσιολογικό ο πρόεδρος να κάνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα είτε με μένα είτε όχι. Είναι σημαδιακό το παιχνίδι και θα ήθελα να κερδίσουμε για να συνδυάσω και την επέτειο μου. Ούτε εγώ, ούτε πρόεδρος, ούτε Θεόδωρος ξέρουμε κάτι. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που κάνει άλλη δουλειά».
 
Έπειτα, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις παικτών που πιθανόν να ενδιαφέρουν λέγοντας ότι «για τον Αγγελή είχαμε πει ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να έρθει στην ομάδα, αφού είναι τραυματίας ο Γκοντάλ, δεν είχαμε πολύ χρόνο γιατί έφυγε και ο Γουίλερ. Αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε πλάνα για το καλοκαίρι. Για τον Φιλιώτη είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά έχουμε εκεί τον Χάρη Κυριάκου, τον Μηνά και τον Νιλς. Αν γίνει κάτι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι, που μπορεί να μην είμαι εδώ. Δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση, γιατί ο πρόεδρος είναι στο εξωτερικό. Και άλλους προπονητές λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι, αλλά χαίρομαι που προκαλεί ενδιαφέρον το δικό μου όνομα. Ό,τι και να συμβεί εγώ θα επιστρέφω εδώ έχω φίλους, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
 
«Χρειάζεται να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα δέκα παιχνίδια στα πλέι οφ. Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί να βρισκόμαστε στην πρώτη εξάδα. Δεν θέλουμε απλά να βρισκόμαστε στην 6η θέση, θέλουμε να κερδίσουμε και κάτι. Θεωρούμε ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και παιχνίδι με παιχνίδι θα παίρνουμε πόντους μες στόχο την Ευρώπη. Στόχος είναι η έξοδο στην Ευρώπη. Όλε οι ομάδες είναι κοντά και θα χάσουν βαθμούς. Έχουμε ένα στόχο και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια θα είναι σημαντικό και για τη ψυχολογία μας. Όλες οι ομάδες θεωρούν ότι η ΑΕΛ δεν έχει τις πιθανότητες, αυτό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με όλες τις ομάδες που παλεύουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι δικό μας θέμα ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι για το πως θα παίξουμε», ανέφερε για τους στόχους της ομάδας της Λεμεσού ο Βόσνιος κόουτς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι μάχες της πρεμιέρας των πλέι οφ και η βαθμολογία
 
«Παίζουμε με την Ομόνοια που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Βρίσκονται πρώτοι και απέδειξαν ότι κάνουν μια φανταστική χρονιά. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και παίρνουν τους βαθμούς. Έχουν το σεβασμό μας, όπως κάθε ομάδα πριν από ένα παιχνίδι. Αλλά όταν ξεκινά το παιχνίδι είναι 50-50, ένδεκα εναντίον ένδεκα. Παίξαμε πριν τρεις βδομάδες και γνωρίζουμε πως παίζουν το ίδιο και αυτοί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και πιστεύουμε ότι θα τα δώσουμε. Θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει στο παιχνίδι, γιατί και η Ομόνοια ξέρουμε ότι θα έχει κόσμο στο πλευρό της. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθαν τα παιδία χθες και είδαν την ομάδα. Θα έχουν ευκαιρία και τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας να ζήσουν την ίδια εμπειρία». «Όλοι γνωρίζουμε για τους τραυματίες, Γκοντάλ και Γκαστανιάγκα. Επιστρέφει ο Αβράαμ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι», πρόσθεσε για τους τραυματίες ο τεχνικός της ΑΕΛ», πρόσθεσε για τους τραυματίες ο Ντούσαν Κέρκεζ.
 
Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Βοζίνια και είπε «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως την Ομόνοια. Όπως γνωρίζουμε όλοι στα πλέι οφ βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε κάθε βδομάδα για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας να μας στηρίζουν. Θα σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, όπως είπε ο προπονητής μας. Θα κάνουμε τα πάντα α για να βρισκόμαστε στη θέση που θέλουμε. Είμαστε λίγο μακριά, αλλά όλες οι ομάδες είναι κοντά η μια στην άλλη. Κάθε εβδομάδα θα είναι δύσκολα τα παιχνίδι για όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρεμβαίνει και ξεκαθαρίζει για τις μεταγραφικές κινήσεις η ΑΕΛ

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα