Η μάχη με τον χρόνο για επιστροφή στην κανονικότητα

Η τελευταία νίκη του ΑΠΟΕΛ ήταν κόντρα στον Απόλλωνα, σε εκείνο το τρελό απόγευμα, όπου οι γαλαζοκίτρινοι, κατάφεραν να σκοράρουν τρία τέρματα στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού και να πάρουν μια μεγάλη νίκη με 4-1.

Από εκεί πέρα οι πρωταθλητές, μετρούν σε τέσσερα παιχνίδια, τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Οι δυο προήλθαν από την Βασιλεία στο Γιουρόπα Λιγκ και η άλλη από την Πάφο, στο Στέλιος Κυριακίδης. Ενώ στην τελευταία αγωνιστική, της κανονικής διάρκειας, απέναντι στην Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι, εξήλθαν ισόπαλοι 0-0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο Τσίρειο με κυπριακό παρελθόν και... αποβολές o Βερίσομο

Από εκεί και πέρα, ποδοσφαιριστές και Μαρίνος Ουζουνίδης, καλούνται να βρουν τη φόρμουλα, για να επιστρέψει επιτέλους η ομάδα της Λευκωσίας, σε μια κανονικότητα.

Κακά τα ψέματα, η φετινή χρονιά, έχει να μάθει πολλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν περάσει από αρκετές φουρτούνες, αρκετά προβλήματα σε μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικά χαστούκια. Το σουρεαλιστικό ωστόσο, είναι πως βρίσκονται εκεί, κοντά, βάζοντας πίεση, μετρώντας μάλιστα και αρκετές πιθανότητες να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι φωτιά της πρεμιέρας των πλέι οφ

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το τακτικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει καταλήξει στις επιλογές αλλά και τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του. Σηκώνει μεγάλη συζήτηση για τις επιλογές ωστόσο. Το έκανε πράξη εξάλλου, στις τελευταίες αναμετρήσεις, αφήνοντας εκτός ποδοσφαιριστές που ο ίδιος θεώρησε πως δεν έκαναν τα απαραίτητα για να βρίσκονται αν όχι στην ενδεκάδα, τουλάχιστον στον πάγκο.

Το επιθετικό κομμάτι, είναι αυτό που βάζει σε πολύ μεγάλες σκέψεις. Αν ένας εκ των Πάβλοβιτς ή Χαλένιους πάρει φανέλα βασικού, ή εάν θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα, στο να βρει τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Δεν περνά από τη σκέψη μας να μην είναι και στα τρία ντέρμπι οι ξένοι»

Όπως και να έχει αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο, οι γαλαζοκίτρινοι, θα ψάξουν ένα σημαντικό τρίποντο, που αν έρθει, μπορεί να ανατρέψει αρκετά τις ισορροπίες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε