Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο λόγος που έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Ντάρμπισαϊαρ

  07/03/2020 17:58
Ο λόγος που έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Ντάρμπισαϊαρ

Ο λόγος που έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Ντάρμπισαϊαρ

  07/03/2020 17:58
Το δικό του σχόλιο έκανε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, στην κάμερα της cytavision.
 
Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, ανέφερε πως είναι σημαντικό να καταφέρει η Ομόνοια να αποδράσει με το διπλό από το Τσίρειο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως, υπάρχουν ακόμη 10 τελικοί για να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Όσο αφορά την επιλογή του Μίκου, αναφέρθηκε πως ο Ματ Ντάρμπισαιαρ, έμεινε εκτός από επιλογή του προπονητή και δεν αντιμετωπίζει κάτι.
 
Το αρχικό σχόλιο του Αντρέα Δημητρίου, ήταν πως, «είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα βρεθεί σε καλή μέρα θα κερδίσει. Εμείς θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να βγάλουμε το πλάνο μας να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Μπαίνουμε σε μια σειρά παιχνιδιών με δέκα ξεχωριστά παιχνίδια. Σήμερα έχουμε την ΑΕΛ, μια συμπαγές ομάδα και θα είναι θετικό να αποδράσουμε με το διπλό».
 
Για την προϊστορία και ότι την τελευταία φορά που η Ομόνοια, μπήκε πρώτη στα πλέι οφ και κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, ανέφερε πως, «Από την μια είναι ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι επιδώσεις μας στα ντέρμπι καταδεικνύουν πως είμαστε μια καλή ομάδα, ποιοτική με στόχους. Από εκεί και πέρα εάν δεν είσαι ο εαυτός σου θα δυσκολευτείς αρκετά να πάρεις στο παιχνίδι. Δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει καμία παράδοση εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος το γήπεδο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, η πρώτη μας έγνοια είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για την επιλογή του Μίκου συγκεκριμένα, ανέφερε πως, «Δεν αντιμετωπίζει κάτι ο Ματ, είναι απλά επιλογή του προπονητή».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας