Ο λόγος που έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Ντάρμπισαϊαρ

Το δικό του σχόλιο έκανε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, στην κάμερα της cytavision.
 
Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, ανέφερε πως είναι σημαντικό να καταφέρει η Ομόνοια να αποδράσει με το διπλό από το Τσίρειο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως, υπάρχουν ακόμη 10 τελικοί για να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Όσο αφορά την επιλογή του Μίκου, αναφέρθηκε πως ο Ματ Ντάρμπισαιαρ, έμεινε εκτός από επιλογή του προπονητή και δεν αντιμετωπίζει κάτι.
 
Το αρχικό σχόλιο του Αντρέα Δημητρίου, ήταν πως, «είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα βρεθεί σε καλή μέρα θα κερδίσει. Εμείς θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να βγάλουμε το πλάνο μας να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Μπαίνουμε σε μια σειρά παιχνιδιών με δέκα ξεχωριστά παιχνίδια. Σήμερα έχουμε την ΑΕΛ, μια συμπαγές ομάδα και θα είναι θετικό να αποδράσουμε με το διπλό».
 
Για την προϊστορία και ότι την τελευταία φορά που η Ομόνοια, μπήκε πρώτη στα πλέι οφ και κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, ανέφερε πως, «Από την μια είναι ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι επιδώσεις μας στα ντέρμπι καταδεικνύουν πως είμαστε μια καλή ομάδα, ποιοτική με στόχους. Από εκεί και πέρα εάν δεν είσαι ο εαυτός σου θα δυσκολευτείς αρκετά να πάρεις στο παιχνίδι. Δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει καμία παράδοση εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος το γήπεδο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, η πρώτη μας έγνοια είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για την επιλογή του Μίκου συγκεκριμένα, ανέφερε πως, «Δεν αντιμετωπίζει κάτι ο Ματ, είναι απλά επιλογή του προπονητή».
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου