Όλο και απομακρύνεται, όλο και δεν λέει να συνέλθει ο ΑΠΟΕΛ

Καλό είναι να βλέπεις ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ακόμη καλύτερο να βλέπεις ομάδες να βελτιώνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μια από αυτές τις περιπτώσεις, βρίσκεται και ο ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους, να αρχίζουν σιγά σιγά αν μη τι άλλο να παίζουν ποδόσφαιρο.
 
Ο ΑΠΟΕΛ, έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ με την αντίδραση να έρχεται στο δεύτερο ημίχρονο, με την ισοφάριση και μερικές καλές στιγμές, για την ολική ανατροπή, που ωστόσο δεν ήρθε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Ενσουέ, το πέναλτι του Γένσεν και ο συμβιβασμός στο Τσίρειο
 
Οι καλές εμφανίσεις ωστόσο, δεν σου εξασφαλίζουν νίκες και στο σημείο που έφτασε το πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ, χρειάζεται τα τρίποντα, εάν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει επιτέλους, να βρεθεί η χρυσή τομή και ο ΑΠΟΕΛ να βρει ξανά επαφή με τα δίκτυα, γιατί χωρίς τέρματα δεν πας πουθενά.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, για άλλο ένα παιχνίδι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επέλεξε να αγωνιστεί χωρίς κλασικό επιθετικό η ομάδα του. Εάν και μπήκε σχετικά καλά στην αναμέτρηση, μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας και κεφάλι στο σκορ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ουζουνίδης: Δίκαιο το αποτέλεσμα, υπάρχει αρκετός δρόμος...
 
Φανερά εκνευρισμένος φάνηκε και με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ελλαδίτης τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, που τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του, αφού έδειχναν παντελώς αδιάφοροι, χωρίς νεύρο και χωρίς ουσία. Οι φωνές αυτές, έπιασαν τόπο, αφού φάνηκε εκ των υστέρων πως ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές.
 
Στην επανάληψη, οι γαλαζοκίτρινοι, έβαλαν την μπάλα κάτω, προσπάθησαν να δημιουργήσουν, μέχρι που κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι. Η προσπάθεια που έγινε στη συνέχεια δεν ήταν αρκετή με αποτέλεσμα, ο ΑΠΟΕΛ να μην καταφέρει για άλλο ένα παιχνίδι να γευτεί τη χαρά της νίκης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αν υπήρχε μια ομάδα που άξιζε τη νίκη ήταν ο Απόλλωνας»
 
Με τον βαθμολογικό πίνακα πλέον να λέει πως η διαφορά βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Ο ΑΠΟΕΛ, δείχνει να θέλει αλλά να μην μπορεί. Βαθμολογικά βέβαια, δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα, αλλά οι εμφανίσεις, δεν μαρτυρούν κάτι τέτοιο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ