«Υπάρχει μεγάλος πανικός στην Ιταλία, έχουν κλείσει όλα τα σχολεία»

Τις τελευταίες εξελίξεις με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία αλλά και το πως βιώνει την κατάσταση στη Σαλερνιτάνα, σχολίασε ο Ανδρέας Καρώ σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

«Ακόμη δεν έχουμε επίσημα κρούσματα εδώ στην πόλη που βρίσκομαι. Έχουν κλείσει όλα τα σχολεία και υπάρχει μεγάλος πανικός γενικότερα στην χώρα. Για παράδειγμα, σήμερα πήγα να αγοράσω κάποια πράγματα που χρειάζομαι και υπήρχαν ουρές στους δρόμους για να αγοράσουν ύλη πρώτης ανάγκης», ανέφερε αρχικά για το πώς βιώνει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Για το ότι σταματούν τα πρωταθλήματα στην χώρα: «Μετά από το γεγονός πως ακυρώθηκαν κάποια παιχνίδια στην Βόρια Ιταλία, απ’ ότι άκουσα, θα σταματήσει και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας όπως και της Β’ κατηγορίας. Πάντως, στην Σαλερνιτάνα δεν έχουν αλλάξει πολλά, όπως σε άλλες ομάδες. Δεν μας έχουν αλλάξει την περιοχή που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις ή κάτι άλλο. Έχουμε εντολές να μην βγούμε εκτός πόλης και γενικότερα να προσέχουμε όταν βγαίνουμε εκτός από το σπίτι μας. Εγώ δεν νιώθω πολύ περιορισμένος. Απλά, ο κόσμος προσέχει πολύ περισσότερο. Έχουν κλείσει τα σχολεία και κάποια μαγαζιά εδώ στην πόλη. Ο κόσμος δεν βγαίνει τόσο πολύ από το σπίτι του».

Για το αν θα προκαλέσει πρόβλημα η ένταξή του στην Εθνική το γεγονός ότι βρίσκεται σε μία χώρα που είναι στην κατηγορία 1 με κρούσματα κορωνοϊού και αν έχει ενημερωθεί από την ομοσπονδία: «Ακόμη δεν γνωρίζω κάτι. Πρέπει να μιλήσω με τα άτομα που είναι υπεύθυνα, στις μετακινήσεις, και γενικά σε αυτό τον τομέα και θα δούμε πως θα το χειριστούμε. Στην Ιταλία, το θέμα με τον ιό επιδεινώνεται μέρα με την μέρα».

Για την παρουσία του στην Σαλερνιτάνα και το πρώτο του γκολ: «Μέχρι στιγμής αγωνίζομαι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Όταν παίζουμε με τριάδα στην άμυνα είμαι στα δεξιά, ενώ αν παίζουμε με 4άδα, αγωνίζομαι ως δεξί μπακ. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό».

Για το πρωτάθλημα στην Ιταλία και τις εμπειρίες του: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Ο πρώτος με τον τελευταίο να αγωνίζονται, είναι δύσκολο. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Νιώθω ότι με τον καιρό εξελίσσομαι και φυσικά σε αυτό συνεισφέρει και ο κ. Βεντούρα(προπονητής), που θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην χώρα».
Για το αν θα επιστρέψει στην Λάτσιο το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω ακόμη. Θα δούμε. Παρακολουθώ την ομάδα και πάει εξαιρετικά. Κάνουν πολύ καλή δουλειά όλοι όσοι αποτελούν την Λάτσιο φέτος».

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές