Βρήκαν από τώρα τον... αντικαταστάτη του Ζαχίντ για του χρόνου

Ως τον αντικαταστάτη του Γκάιας Ζαχίντ, προσδιορίζει το νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Μπουζούκη, δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας, sportdog.gr

Την ίδια ώρα στο εν λόγω δημοσίευμα σημειώνεται πως το τριφύλλι για να αποκτήσει τον Πακιστανό με νορβηγικό διαβατήριο, από τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να πληρώσει ποσό που τα τρέχοντα οικονομικά του δεν του το επιτρέπουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι αγώνες που επηρεάζονται και μέχρι πότε θα είναι κεκλεισμένων λόγω κορωνοϊού

Αναλυτικά:

«Αισθάνθηκα άνετα ναι, είναι μία θέση που γνωρίζω. Νομίζω καλύτερα απ’ όλες τις υπόλοιπες. Θα μπορούσε να είναι μια κακή εμφάνιση, έτυχε να είναι καλή. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και που βοήθησα την ομάδα μου».

Τάδε έφη Γιάννης Μπουζούκης μετά το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Ιδιαιτερότητα; Πως λόγω της τιμωρίας του Ζαχίντ, ο «Μπούζου» αγωνίστηκε σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό και όχι στα άκρα που κατά κόρον χρησιμοποιήθηκε φέτος.

Κίνηση που έφερε τον Ελληνα  μέσο να δίνει ασίστ για το 1-0, από δικό του κόρνερ να γίνεται το 2-0 και γενικά να κάνει πιθανώς τη δημιουργικότερη φετινή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, θυμίζοντας κάτι από τα περυσινά του επίπεδα απόδοσης. Ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος ως προς το που αισθάνεται άνετα στο γήπεδο και που θα προτιμούσε να παίζει. Χωριό που φαίνεται άλλωστε, κολαούζο δεν θέλει, αφού οι εμφανίσεις του Μπουζούκη σε ρόλο εξτρέμ μόνο καλές δεν είναι και πρακτικά τον έφεραν εκτός ενδεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βάζει δύσκολα στην ΚΟΠ ο κορωνοϊός για την κάθοδο ξένων σφυριχτρών

Έχει τη σημασία του φυσικά και το timing των δηλώσεων Μπουζούκη. Ανανέωσε πέρυσι έχοντας παίξει και έχοντας κάνει την πρώτη του πρακτικά πλήρη επαγγελματική σεζόν σε ρόλο επιτελικού μέσου. Φέτος, δεν αγωνίστηκε καθόλου εκεί, βλέποντας έναν δανεικό ποδοσφαιριστή, τον Ζαχίντ, να ακολουθεί τελείως διαφορετική πορεία από τον ίδιο στο γήπεδο. Ο Νορβηγός ήρθε ως… μεσοεπιθετικός πασπαρτού, ως παίκτης που θα ενισχύσει τα άκρα και κατέληξε – ομολογουμένως – να κάνει διαφορά αγωνιζόμενος ως «δεκάρι».

Πρακτικά όμως, με τον Παναθηναϊκό να είναι υποχρεωμένος να δώσει ένα ποσό που τα τρέχοντα οικονομικά του δεν του το επιτρέπουν για να τον αγοράσει από τον ΑΠΟΕΛ (1,6 εκατ. ευρώ), η παρουσία του Μπουζούκη σε αντίστοιχο ρόλο λειτουργεί αν μη τι άλλο ως υπενθύμιση πως παίκτη – εν όψει της νέας σεζόν – στο «10» ο Παναθηναϊκός έχει και έκανε τα πάντα το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ξεκάθαρη απάντηση Πετρίδη για το φημολογούμενο ενδιαφέρον Αποστολάκη

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»