Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έξαλλος ο Νεοφυτίδης: Είναι τραγική κατάσταση

  11/03/2020 10:22
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης: Είναι τραγική κατάσταση

Έξαλλος ο Νεοφυτίδης: Είναι τραγική κατάσταση

  11/03/2020 10:22

Στη λήψη αποφάσεων του υπουργικού για τον κορωνοϊό με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

Την ίδια ώρα ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ αναφέρθηκε και στον ΚΟΑ αλλά και στην ΚΟΠ, τονίζοντας πως αφού πάρθηκαν κάποια μέτρα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν και η αποτελεσματικότητα.

«Έχουμε τη τάση να κάνουμε κινήσεις σπασμωδικές. Έπρεπε αυτά τα μέτρα να ήταν σχεδιασμένα, εδώ και καιρό. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Πρέπει να καταβάλουν τι εστί ΚΟΑ. Όφειλαν να είχαν και τον ΚΟΑ στο υπουργικό συμβούλιο. Έπρεπε να μην βγει τίποτα προς τα έξω. Αυτό δημιούργησε σύγχυση. Τη νύφη θα την πληρώσει το ποδόσφαιρο και το φίλαθλο κοινό. Έπρεπε να παρθούν κάποια μέτρα αλλά και να ληφθεί υπόψιν η αποτελεσματικότητα. Οφείλουν άμεσα να βάλουν το κόσμο να μείνει στα σπίτια του και να μη στριμωχτεί στην καφετέρια για να δει τον αγώνα, όπως θα ήταν και στο γήπεδο. Η ουσία είναι ότι η Κυβέρνηση πήρε κάποια μέτρα, άρα θα πάνε μέχρι τέλους ή να βγουν να πουν ότι πήραμε ημίμετρα. Ο κ. Μιχαηλίδης και ο κ. Κούμας να ενεργοποιήσουν τους μηχανισμούς υγείας των γηπέδων. Έστειλα και του κ. Κούμα στο προσωπικό τηλέφωνο, με εικόνες από τα γήπεδα, όχι της πρώτης κατηγορίας, αλλά και τα κοινοτικά. Είναι τραγική κατάσταση».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας