ΒΙΝΤΕΟ: Η σιγουριά του εκατοστάρη Σίλντελφελντ για τον τίτλο

Tις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ανόρθωσης έφτασε ο Γκόρντον Σίλντελφελντ στον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα ιδιαίτερο για τον ίδιο παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα ευτύχησε να πετύχει και τέρμα, με το οποίο διαμορφώθηκε το 3-0.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην ομάδα μας από το 2017 και ως γνωστό θα συνεχίσει με το περιβραχιόνιο στο χέρι και την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιο του ανανεώθηκε αυτόματα για ένα ακόμη χρόνο.

Δείτε όσα δήλωσε ο Σίλντενφελντ στο επίσημο κανάλι της Ανόρθωσης, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τον Φοίνικα στο στήθος.

Συγχαρητήρια που έφθασες τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ποιες σκέψεις ήρθαν στο μυαλό σου με το που έμαθες ότι συμπλήρωσες 100 συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα και τέρμα;

«Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου για να είμαι ειλικρινής. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν πως θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην νίκη και τους τρεις βαθμούς. Το χρειαζόμασταν στο σημείο που βρισκόμασταν και δεν ήταν καθόλου εύκολο με τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ήταν κάτι που οφείλαμε να κάνουμε εξάλλου, το γήπεδο ήταν γεμάτο, όλοι ήταν έτοιμοι να το χαρούν και να το πανηγυρίσουν και ευτυχώς για εμάς τα καταφέραμε. Παίξαμε αρκετά καλά, κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην διεκδίκηση και των δύο τίτλων όπως έχουν τα πράγματα. Τι θεωρείς πως χρειάζεται να γίνει για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας;

«Θεωρώ πως χρειάζεται να πάμε βήμα βήμα. Αν ξεκινήσουμε να κοιτάζουμε μακριά τότε ίσως καταλήξουμε να αποτυγχάνουμε κάθε μέρα. Οπότε στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και σίγουρα ο στόχος στο τέλος θα επιτευχθεί. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και σε όποιον ακολουθεί κάθε φορά, έτσι ώστε να κερδίζουμε και στο τέλος της χρονιάς, αν το κάνουμε αυτό, σημαίνει πως θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Ο κόσμος δείχνει να σας πιστεύει και να είναι στο πλευρό σας, πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

«Ο κόσμος και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που παίζουμε ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στα επόμενα δύο παιχνίδια δεν θα τους έχουμε στο πλευρό μας, λόγω των γνωστών λόγων και είναι κρίμα. Ελπίζω να τους έχουμε ωστόσο κοντά μας όσο το δυνατό πιο νωρίς, καθώς θεωρώ πως χωρίς αυτούς, η επίτευξη των στόχων μας ίσως δεν μπορεί να είναι εφικτή».

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα