Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κούμας: Ευελπιστούμε να υπάρξει κατάληξη με Cablenet και Primetel

  11/03/2020 16:12
Κούμας: Ευελπιστούμε να υπάρξει κατάληξη με Cablenet και Primetel

Κούμας: Ευελπιστούμε να υπάρξει κατάληξη με Cablenet και Primetel

  11/03/2020 16:12
Με αφορμή του αγώνα της Εθνικής ομάδας γυναικών με αντίπαλο την Αλβανία, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μίλησε στη κάμερα της cytavision, για τον ιστορικό αγώνα για τη γυναικεία ομάδα, αλλά και τα τηλεοπτικά όπου ήρθε σε συμφωνία η Ομοσπονδία για μετάδοση αγώνων, μέσω του ΡΙΚ. 
 
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ανέφερε πως είναι μεγάλη μέρα η σημερινή για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού γίνεται ο πρώτος επίσημος αγώνας, ενώ παράλληλα τόνισε πως γίνεται προσπάθεια μεσω της ομοσπονδίας και με άλλες πλατφόρμες για μετάδοση των αγώνων από το ΡΙΚ.
 

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο ο Γιώργος Κούμας, ανέφερε πως, «είναι μια ιστορική μέρα για το Γυναικείο ποδόσφαιρο της Κύπρου αφού, αυτός είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας στην ιστορία μας. Η ΚΟΠ προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Η Εθνική Γυναικών είναι μια νέα Εθνική, κάνει τα πρώτα της βήματα σε διεθνές επίπεδο και εμείς, ως Ομοσπονδία, θα προσπαθήσουμε να της παρέχουμε κάθε βοήθεια για να φτάσει σε σημείο να μας προσφέρει επιτυχίες», ανέφερε ο κ. Κούμας, ο οποίος ρωτήθηκε και για την προσπάθεια να μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.
 
 
Κλείνοντας, για την προσπάθεια της ΚΟΠ, όσο αφορά τις επαφές με άλλες πλατφόρμες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ανέφερε πως, «η Ομοσπονδία έχει κάνει κάποιες προσπάθειες και επαφές με τις πλατφόρμες, Ήδη έχουμε την εξέλιξη με τη Cytavision και τη μετάδοση των αγώνων της από το ΡΙΚ. Ευελπιστούμε να υπάρξει θετική κατάληξη και με τις άλλες δύο πλατφόρμες και να μπορέσει ο κόσμος να δει σε ανοικτή ζώνη όλους τους αγώνες. Πρέπει να σημειώσω πως σε αυτό το θέμα, καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας