Κούμας: Ευελπιστούμε να υπάρξει κατάληξη με Cablenet και Primetel

Με αφορμή του αγώνα της Εθνικής ομάδας γυναικών με αντίπαλο την Αλβανία, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μίλησε στη κάμερα της cytavision, για τον ιστορικό αγώνα για τη γυναικεία ομάδα, αλλά και τα τηλεοπτικά όπου ήρθε σε συμφωνία η Ομοσπονδία για μετάδοση αγώνων, μέσω του ΡΙΚ. 
 
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ανέφερε πως είναι μεγάλη μέρα η σημερινή για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού γίνεται ο πρώτος επίσημος αγώνας, ενώ παράλληλα τόνισε πως γίνεται προσπάθεια μεσω της ομοσπονδίας και με άλλες πλατφόρμες για μετάδοση των αγώνων από το ΡΙΚ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H επίσημη ενημέρωση της Cyta για την ανοικτή προβολή αγώνων

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο ο Γιώργος Κούμας, ανέφερε πως, «είναι μια ιστορική μέρα για το Γυναικείο ποδόσφαιρο της Κύπρου αφού, αυτός είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας στην ιστορία μας. Η ΚΟΠ προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Η Εθνική Γυναικών είναι μια νέα Εθνική, κάνει τα πρώτα της βήματα σε διεθνές επίπεδο και εμείς, ως Ομοσπονδία, θα προσπαθήσουμε να της παρέχουμε κάθε βοήθεια για να φτάσει σε σημείο να μας προσφέρει επιτυχίες», ανέφερε ο κ. Κούμας, ο οποίος ρωτήθηκε και για την προσπάθεια να μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μοναδικό ντέρμπι που θα μεταδοθεί στο ΡΙΚ και τα υπόλοιπα της διαβάθμισης
 
Κλείνοντας, για την προσπάθεια της ΚΟΠ, όσο αφορά τις επαφές με άλλες πλατφόρμες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ανέφερε πως, «η Ομοσπονδία έχει κάνει κάποιες προσπάθειες και επαφές με τις πλατφόρμες, Ήδη έχουμε την εξέλιξη με τη Cytavision και τη μετάδοση των αγώνων της από το ΡΙΚ. Ευελπιστούμε να υπάρξει θετική κατάληξη και με τις άλλες δύο πλατφόρμες και να μπορέσει ο κόσμος να δει σε ανοικτή ζώνη όλους τους αγώνες. Πρέπει να σημειώσω πως σε αυτό το θέμα, καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα