Η ατυχία του Ανανίντζε που στοιχίζει στην Ανόρθωση και το μέλλον του

Με μεγάλες προσδοκίες τις οποίες δεν μπόρεσε να δικαιώσει στα πρώτα λεπτά παρουσίας του στην Ανόρθωση, ήρθε ο Τζάνο Ανανίντζε. Ο Γεωργιανός παίκτης, στάθηκε άτυχος και δεν θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλες εκείνες τις ποδοσφαιρικές αρετές για τις οποίες τον έφερε στη Λάρνακα, ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

Παρόλο που η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη, ο 27χρονος άσος δεν θα καταφέρει να βοηθήσει την «Κυρία» λόγω της ρήξης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του. 

Γι' άλλη μια φορά, αποδείχθηκε περίτρανα ότι είναι τρομερά δύσκολο για έναν αθλητή να βρει ρυθμό όταν βρίσκεται εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα. Έτσι και ο Γεωργιανός εξτρέμ δεν κρίθηκε έτοιμος ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του βεβαρημένου προγράμματος, σ' ένα σημείο της σεζόν όπου τα ντέρμπι είναι συνεχόμενα και οι απαιτήσεις πολύ ψηλές. 

Πρόκειται για μια εξέλιξη που σαφώς επηρεάζει την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε ως στόχο να βρει ένα γερό συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού τη νέα σεζόν. 

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν μέχρι το τέλος της χρονιάς, γεγονός που δυσκολεύει ιδιαίτερα την παραμονή του στην Ανόρθωση. Μετά τον τραυματισμό του, θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι δύσκολο και για τον Ανανίντζε να βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, αφού θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του. 

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την περίπτωση του παίκτη, η «Κυρία» στερείται των δύο μεταγραφών Ιανουαρίου, αφού παροπλισμένος παραμένει και ο Δημήτρης Χριστοφή.

Ο Κύπριος άσος έδωσε σημαντικές βοήθειες στα λεπτά συμμετοχής του, ενώ δεν βρίσκεται πολύ μακριά από την επιστροφή στα γήπεδα, όμως η συμπερίληψή του στο ντέρμπι του Σαββάτου (14/3). 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στο μυαλό του το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και καταστρώνει τα σχέδιά του, ελπίζοντας ότι δεν θα προκύψει οποιοδήποτε νέο αγωνιστικό πρόβλημα. Με νίκη η Ανόρθωση θ' αυξήσει σε εννέα βαθμούς τη διαφορά και θα υπερτερεί των γαλαζοκιτρίνων σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια