«Δεν πρέπει να μας επηρεάσει, να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντέιβιντ Κανέδα, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο AEK ARENA (Σάββατο 14/03, 19:00).

«Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα φυσιολογικό παιχνίδι των πλέι-οφ, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Το περιμένουμε αρκετά γιατί προερχόμαστε από ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και θέλουμε να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο και με αυτοπεποίθηση να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση τα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Έχω εμπειρία από παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, όταν ήμουν στον πάγκο, δεν είναι μία φυσιολογική κατάσταση. Αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει, πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας και ελπίζω να μην μπορεί κάτι να μην μας επιτρέψει από το να παρουσιαστούμε με την σωστή απόδοση.

Όλα τα παιχνίδια εδώ είναι δύσκολα. Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να πεις ότι οποιοδήποτε παιχνίδι εδώ δεν είναι δύσκολο, αυτό πρέπει να είναι το σωστό πνεύμα. Περιμένω από τους παίκτες το πάθος για παράδειγμα που είχαν στο πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο και αυτό είναι που αναμένω από αυτούς. Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας. Εάν εξαιρέσουμε τους Tete, Ιωάννου και Sastre και οι υπόλοιποι ελπίζουμε να είναι όλοι διαθέσιμοι. Έίναι καλό για ένα προπονητή να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του», δήλωσε ο προπονητής.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια