Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπούν οι Ομονοιάτες: Να πανηγυρίζει ο γείτονας και σε μας να έρχεται γκολ μετά από 10'

  12/03/2020 15:30
Ξεσπούν οι Ομονοιάτες: Να πανηγυρίζει ο γείτονας και σε μας να έρχεται γκολ μετά από 10

Ξεσπούν οι Ομονοιάτες: Να πανηγυρίζει ο γείτονας και σε μας να έρχεται γκολ μετά από 10'

  12/03/2020 15:30

Κατά της Primetel και της Cablenet, τα βάζουν τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας, μετά την απόφαση για την ανοικτή μετάδοση με χρονοκαθυστέρηση. 

Αναλυτικά:

«Κύριοι της Primetel και Cablenet,

Δεν θα μείνουμε παρατηρητές και να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα να μας αραδιάζετε ένα σορό δικαιολογίες για το ζήτημα της ανοικτής ζώνης προβολής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ομόνοια είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που πλήγεται από την απόφαση κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου δεν θα δεχτούμε ούτε λεπτό καθυστέρησης στην προβολή των αγώνων σε ανοικτή ζώνη.

Εφόσον δεν εισακουστούμε τότε καλά κάνετε να γνωρίζετε πως θα προχωρήσουμε σε δραστικά μέτρα εμπάρκο στις συνδρομές μας εντός του οργισμένου ορμητικού ποταμού που δεν είναι άλλος από τον Πράσινο Λαό.

Μπορούμε κάλλιστα να κατανοήσουμε την κρισιμότητα των στιγμών λόγω κορωνοϊού και την απόφαση για κεκλεισμένων. Εκείνο που δεν ανεχόμαστε όμως είναι τον εμπαιγμό και την ιεράρχηση των όποιων οικονομικών συμφερόντων πάνω από τη νοημοσύνη μας. Να πανηγυρίζει ο γείτονας γκολ και σε μας να έρχεται το γκολ μετά από 10 λεπτά… Είστε σοβαροί κύριοι;

Εδώ ολόκληρος αγώνας Europa League μεταξύ Ολυμπιακού Πειραιώς – Wolves με συμφωνίες εκατομμυρίων ευρώ που ούτε στα όνειρά σας δεν βλέπεται και διευθετήθηκε για ανοικτή ζώνη μέσω Youtube και θα ανεχθούμε να μας λέτε αερολογίες;

ΑΝΟΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΠΑΡΚΟ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας -Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
Κοκκινοχώρια crew
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Όμιλος Γυναικών»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας