Η απουσία του καλύτερου της... παίκτη και η «εκδίκηση» από τον Απόλλωνα

Χωρίς τον καλύτερο της... ποδοσφαιριστή, είναι αναγκασμένη να παραταχθεί η Ομόνοια απέναντι στον Απόλλωνα, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί για την 2η αγωνιστική των πλεί-οφ.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Λευκωσίας, θα έχει την μεγάλη απουσία του κόσμου της, ο οποίος στη φετινή σεζόν ήταν στο πλάι της από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα που βρίσκεται στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακολουθεί την τακτική της Cablenet και η Primetel σε ανοικτή ζώνη

Όταν λέμε για τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή, μιλάμε για τους δέκα και πλέον χιλιάδες φίλους των πρασίνων, οι οποίοι θα στήριζαν την ομάδα τους διψασμένοι για να δουν την Ομόνοια να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον θρόνο.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κούσουλος φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς οι Μαυρίας και Χούμποτσαν είναι παροπλισμένοι.

Η άλλη επιλογή είναι ο νεοαποκτηθέντας Στυλιανού, όμως φαντάζει απομακρυσμένο σενάριο, καθώς ο Κύπριος άσος δεν κατέγραψε μέχρι στιγμής κάποια συμμετοχή στο πρωτάθλημα με το τριφύλλι στο στήθος. 

Από εκεί και πέραν από την επιστροφή του Κούσουλου στην αρχική ενδεκάδα, εκτός απρόοπτου θα δούμε και τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Επιπρόσθετα, θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσει και ο Έρικ Μποτεάκ, αφού στο ντέρμπι του Τσιρείο απουσίασε λόγω καρτών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς απαντά η Cablenet για την καθυστέρηση των 10 λεπτών

Η νίκη στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη όχι μόνο για τη διατήρηση στην πρώτη θέση, αλλά και για να πάρει η ομάδα της Λευκωσίας το... αίμα της πίσω από τον Απόλλωνα. 

Υπενθυμίζεται, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, είναι οι μόνοι από την πρώτη εξάδα που κατάφεραν στη φετινή χρονιά να κερδίσουν την πρωτοπόρο Ομόνοια (σ.σ. 2-1), σε αγώνα που διεξήχθη στο Τσίρειο στάδιο για την 15η αγωνιστική. 

Αυτό είναι κάτι που ίσως αποτελέσει ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή (15/3) και έτσι η Ομόνοια θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αφού θα γνωρίζει ήδη το αποτέλεσμα της συγκατοίκου της στην πρώτη θέση Ανόρθωση που αγωνίζεται την προηγουμένη μέρα με τον ΑΠΟΕΛ. 

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς και απέδειξε πως είναι διατεθειμένη και μπορεί να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους, ωστόσο στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα καλείται να αντεπεξέλθει χωρίς τον καλύτερο της... παίκτη, τον κόσμο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γκόμες: Ένιωσα φοβερά, δεν σκεφτόμαστε πολύ την πρωτιά

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια