Ο εκατοστάρης Σίλντελφελντ το είπε και το έκανε πράξη στην Ανόρθωση

Εκατοστάρης με το φοίνικα στο στήθος. Διψασμένος για ένα τίτλο. Πιστός στρατιώτης της Ανόρθωσης. Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντελφελντ.

Διανύει την τρίτη του σεζόν στην ομάδα της Αμμοχώστου ο Κροάτης στόπερ και στον αγώνα με την ΑΕΚ, κατέγραψε 100 συμμετοχές, που δεν τις λες και λίγες.

Ο πολύπειρος, κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται στην Ανόρθωση από το 2017 και ως γνωστό θα συνεχίσει με το περιβραχιόνιο στο χέρι και την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιο του ανανεώθηκε αυτόματα για ένα ακόμη χρόνο.

Είναι γεγονός, πως ο προσφυγικός σύλλογος έχει περάσει από αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η σιγουριά του εκατοστάρη Σίλντελφελντ για τον τίτλο

Ωστόσο, ο Σίλντελφελντ δεν λύγισε ποτέ και από το 2017 μέχρι και σήμερα που η Ανόρθωση πρωταγωνιστεί και κάνει πρωταθλητισμό, αγωνίζεται με το ίδιο πάθος, σοβαρός και προσγειωμένος.

Κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Αμμοχώστου, αφού ο 34χρονος άσος τόνισε πως αν αρχίζεις να κοιτάς μακριά από τώρα, τότε ίσως καταλήξεις να αποτύχεις.

«Θεωρώ πως χρειάζεται να πάμε βήμα βήμα. Αν ξεκινήσουμε να κοιτάζουμε μακριά τότε ίσως καταλήξουμε να αποτυγχάνουμε κάθε μέρα. Οπότε στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και σίγουρα ο στόχος στο τέλος θα επιτευχθεί. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα και σε όποιον ακολουθεί κάθε φορά, έτσι ώστε να κερδίζουμε και στο τέλος της χρονιάς, αν το κάνουμε αυτό, σημαίνει πως θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Στα αξιοσημείωτα για την Ανόρθωση, πέραν από την ανανέωση του Σίλντενφελντ είναι και αυτή του Ράγιος, καθώς δύο βασικές μονάδες της θα συνεχίσουν, τουλάχιστον για ακόμη μια σεζόν, να δηλώνουν κάτοικοι στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η νέα ώρα του ημιτελικού κυπέλλου στο Ομόνοια-Ανόρθωση

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία των δύο πλευρών με την Κυρία, ενεργοποιήθηκε αυτόματα καθώς αμφότεροι είχαν συμπληρώσει το προβλεπόμενο ποσοστό συμμετοχών στα φετινά παιχνίδια της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Αποδείχθηκε πολλές φορές πως τόσο ο Κροάτης στόπερ, όσο και Ρούμπεν Ράγιος βρίσκονται σε καλή μέρα και έχουν καλή απόδοση, αυτό βοηθά και στο ψυχολογικό κομμάτι την ίδια την Ανόρθωση, αφού είναι βασικά γρανάζια της ομάδας. Πέρασαν από σαράντα κύματα και παραμένουν εκεί πιστοί στρατιώτες.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συμπλήρωσε 100 αγώνες με τη φανέλα της Ανόρθωσης, γιόρτασε με ευρεία νίκη στην οποία σκόραρε και ο ίδιος κόντρα στην ΑΕΚ, όμως αυτό που λείπει από τον αρχηγό της Κυρίας, στην τριετή παρουσία του στην ομάδα της Αμμοχώστου, είναι ένας τίτλος.

Ένας τίτλος φυσικά, που θα δείξει με το πέρασμα του χρόνου κατά πόσο θα φθάσει στα χέρια του ποδοσφαιριστή τον Μάιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ατυχία του Ανανίντζε που στοιχίζει στην Ανόρθωση και το μέλλον του

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»