«Είτε Σωφρόνης, είτε Μπεργκ θα προσπαθήσει να βρει τα μειονεκτήματα»

Το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της λεμεσιανής ομάδας.
 
Την ίδια ώρα, ο Κύπριος κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να σκοράρει στην επίθεση για να πάρει το διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απαγόρευση του Απόλλωνα στους παίκτες λόγω κορωνοϊού

«Μετά που ξεκίνησαν τα πλέι-οφ, σίγουρα, κάθε παιχνίδι η ομάδα έχει μοναδικό στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι τριπλής παραλλαγής, όμως ταξιδεύουμε στη Λευκωσία για το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι οι τρεις βαθμοί. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς, από διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές. Εμείς όμως έχουμε τις δικές μας ελπίδες και τους δικούς μας στόχους. Έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά ποιοτική ομάδα, με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, όμως και εμείς όταν πάμε στη Λευκωσία ο στόχος μας θα είναι να αγωνιστούμε σαν ομαδικό σύνολο. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, σε αυτό το επίπεδο γιατί αντίπαλος έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές που μπορεί να σε τιμωρήσουν στο τραζίσιον και στις αντεπιθέσεις. Έχουν αρκετά καλή ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι», ανέφερε ο Σωφρόνης Αυγουστή για το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.

«Η ομάδα έχει περάσει ένα δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο μηνά. Είχαμε να αγωνιστούμε βδομάδα με βδομάδα, όμως η ομάδα έδειξε  αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Με ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κλειδώναμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε τη συνέχεια και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη θέση», πρόσθεσε για τη βελτίωση της ομάδας του το τελευταίο διάστημα. 

«Κάθε ομάδα έχει τους στόχους της και παίζει με τη δική της πίεση. Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, είτε διεκδικείς την παραμονή σου στην κατηγορία, αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να το ζήσεις. Αυτή η πίεση όταν είσαι προπονητής ή ποδοσφαιριστής, πρέπει να τη διαχειρίζεσαι σωστά. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι να βλέπουν θετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε κάθε παιχνίδι, υπάρχουν λεπτομέρειες, πρέπει να της αντιμετωπίσεις είτε παίζει με Ομόνοια, με την Ανόρθωση, με τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι οι ομάδες που βρίσκονται εκεί στις πρώτες έξι θέσεις έχουν και τα θετικά τους αλλά και τα αρνητικά τους. Κάθε προπονητής είτε Σωφρόνης λέγεται, είτε Μπεργκ θα προσπαθήσει να βρει τα μειονεκτήματα του αντιπάλου για να κτυπήσει και να κερδίσει το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να σκοράρουμε στη επίθεση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», κατέληξε ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας. 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλύψεις για το ποσό που θα πληρώσει το ΡΙΚ για τη μετάδοση αγώνων

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου