Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ζητά ο Σύνδεσμος Προπονητών

  13/03/2020 12:32
Άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ζητά ο Σύνδεσμος Προπονητών

Άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ζητά ο Σύνδεσμος Προπονητών

  13/03/2020 12:32

Ο Σύνδεσμος Προπονητών παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και συναισθανόμενος πλήρως τις ευθύνες με τις οποίες είναι επιφορτισμένος από τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία τοποθετείται για το θέμα εξάπλωσης του κορωνοϊού στον αθλητικό χώρο εργασίας.

Συγκεκριμένα, ζητά άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων και διοργανώσεων της ΚΟΠ (συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλήματος Cyta) καθώς η υγεία όλων των εμπλεκομένων είναι αδιαπραγμάτευτη και φυσικά αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Τα αδιάψευστα στοιχεία που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα με προπονητές και ποδοσφαιριστές να έχουν εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού ή να έχουν τεθεί σε καραντίνα προληπτικά ένεκα της άμεσης επαφής τους με φορείς της ασθένειας, μας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως η πραγματοποίηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των εμπλεκομένων εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους.

Συνεπώς, ο Σύνδεσμος Προπονητών καλεί την ποδοσφαιρκή ομοσπονδία να προχωρήσει σε άμεση αναστολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της διαμορφωθείσας κατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας