Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εκπέμπει SOS η Ανόρθωση στο Υπουργείο Οικονομικών

  13/03/2020 17:46
Εκπέμπει SOS η Ανόρθωση στο Υπουργείο Οικονομικών

Εκπέμπει SOS η Ανόρθωση στο Υπουργείο Οικονομικών

  13/03/2020 17:46
Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών έστειλε η Ανόρθωση με θέμα σύγκλησης έκτακτης κατεπείγουσας σύσκεψης στο Υπουργείο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ό Φιλελεύθερος».
 
Με επιστολή της η ομάδα της Αμμοχώστου, αναφέρει πως η αναστολή του πρωταθλήματος, ήρθε σε μια κρίσιμη καμπή όπου θα γίνονταν τα πιο εμπορικά παιχνίδια της χρονιάς, κάτι που προκαλεί έκτακτες και οικονομικές απώλειες. Σημειώνεται παράλληλα, πως μέχρι το τέλος του μήνα οι ομάδες πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένους τους φακέλους για τα κριτήρια της UEFA.
 
 
Η εν λόγω επιστολή, κοινοποιήθηκε σε ΚΟΠ, ΚΟΑ, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα σωματεία, ζητώντας έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο.
 
Η επιστολή της Ανόρθωσης:
 
«Προς κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, Υπουργό Οικονομικών
 
Έντιμε κ. Υπουργέ
 
Θέμα: Έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού
 
 
Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το πιο πάνω θέμα, θέλοντας να σας διαβεβαιώσουμε ότι τόσο η ποδοσφαιρική εταιρεία όσο και ο Σύλλογος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, λαμβάνουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις των Κρατικών Αρχών, προκείμενου να ενισχύσουμε την προσπάθεια των αρμοδίων για περιορισμό της εξάπλωσης κρουσμάτων Κορωνοϊού στην Κύπρο.
 
Στην προσπάθεια μας αυτή και ιδιαίτερα ένεκα της διεξαγωγής των αγώνων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, στα πιο κρίσιμα και εμπορικά παιχνίδια της περιόδου, αντιμετωπίζουμε έκτακτες, απρόσμενες και ανυπέρβλητες οικονομικές δυσκολίες. Δυσκολίες, οι οποίες εντείνονται από το γεγονός ότι μέχρι το τέλος του μήνα στα Σωματεία και οι Εταιρείες μας θα πρέπει να υποβάλουν συμπληρωμένους φακέλους Κριτηρίων UEFA, στους οποίους οφείλουμε να δείξουμε εξοφλημένες τις υποχρεώσεις πέραν από ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, σε Φόρο Εισοδήματος, ΦΠΑ και Κοινωνικές Ασφαλίσεις.
 
 
Στο πλαίσιο αυτό, σας παρακαλούμε όπως το συντομότερο συγκληθεί έκτακτη, κατεπείγουσα σύσκεψη στο Υπουργείο σας, παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων, προκείμενου να αντιμετωπίσει η πρωτοφανής κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει η πατρίδα μας και να συζητηθούν τρόποι περιορισμού των ζημιών των ποδοσφαιρικών ομάδων που επηρεάζεται.
Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι η Κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες μας να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό και ταυτόχρονα να μη θέσουμε την υγεία κανενός σε κίνδυνο.
 
Βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση,
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
 
Με εκτίμηση,
Ευγένιος Χαμπουλλάς
Πρόεδρος ΔΣ
Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ)».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας