Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα επτά αυστηρά μέτρα της Ανόρθωσης λόγω κορωνοϊού

  16/03/2020 11:40
Τα επτά αυστηρά μέτρα της Ανόρθωσης λόγω κορωνοϊού

Τα επτά αυστηρά μέτρα της Ανόρθωσης λόγω κορωνοϊού

  16/03/2020 11:40

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΠτΔ και της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, έχει λάβει μια σειρά από μέτρα. Στόχος, η προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους καθώς επίσης και του κοινωνικού συνόλου απέναντι στο οποίο έχουμε ευθύνη να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι.

1. Η λειτουργία των γραφείων συνεχίζεται κανονικά. Το προσωπικό θα είναι στη διάθεση των οπαδών και συνεργατών μας εργαζόμενο από το σπίτι του, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και τηλεφώνου, διεκπεραιώνοντας τις συνήθεις εργασίες του. Για οποιαδήποτε ερωτήματα, παρακαλούμε όπως γίνεται χρήση του info@anorthosisfc.com.

2. Όλες οι πόρτες σε Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και Προπονητικό Κέντρο Αντώνης Καράς θα παραμένουν κλειστές και κλειδωμένες. Απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν έχει εργασία.

3. Έχει γίνει απολύμανση όλων των χώρων εντός και πέριξ του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και Προπονητικού Κέντρο Αντώνης Καράς από ειδικό συνεργείο. Η απολύμανση θα επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση.

4. Έχει ετοιμαστεί και διανημηθεί Εσωτερικό Πρωτόκολλο Πρόληψης του Κορωνοϊού COVID-19 σε όλους τους εργαζόμενους, ποδοσφαιριστές και στελέχη.

5. Τα Καταστήματα Αναμνηστικών σε Λάρνακα και Λεμεσό θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Οι φίλαθλοι καλούνται να εξυπηρετηθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anostore.com.

6. Οι προπονήσεις όλων των Αγωνιστικών Τμημάτων των Ακαδημιών και των Grassroots έχουν ήδη ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.

7. Οι προπονήσεις της Α΄ Ομάδας έχουν ανασταλεί μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Καλούμε τα Μέλη και τους Φίλους μας, να προστατεύσουν τις οικογένειες και τους εαυτούς τους, να υπακούουν και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αρμοδίων και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους όσο το δυνατόν στο ελάχιστο.

Μένουμε σπίτι, κρατούμε ασφαλείς εμάς και τους αγαπημένους μας!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας