Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βγαίνουν μπροστά και βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη οι Μαχητές

  16/03/2020 15:13
Βγαίνουν μπροστά και βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη οι Μαχητές

Βγαίνουν μπροστά και βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη οι Μαχητές

  16/03/2020 15:13

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, μετά τα μέτρα που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση ελέω κορωνοϊού. 

Ο Παν.Συ.Φι της ομάδας της Αμμοχώστου προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο τη χρειαστεί αυτές τις δύσκολες μέρες. 

Η ανάρτησή τους:

«Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τον συνάνθρωπο μας

Στα πλαίσια της γενικής κοινωνικής υπευθυνότητας σ΄αυτές τις δύσκολες μέρες που επικρατούν ανά το παγκόσμιο, ο Παν.Συ.Φι. καλεί τα μέλη και όλο τον κόσμο όπως τηρήσουν τις οδηγίες που δόθηκαν και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Πρώτιστο μέλημα είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων όπου όλοι μας έχουμε δίπλα μας. Προστατεύοντας τους εαυτούς μας, προστατεύουμε και αυτούς. Όποιος συνάνθρωπος μας έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα και νιώθει την ανάγκη βοήθειας μπορεί να μας αποστείλει μήνυμα στην σελίδα μας ή με email στο info@maxhtec94.com.

Επίσης ο Παν.Συ.Φι. αποφάσισε όπως κρατήσει τα οικήματα του κλειστά για περίοδο τουλάχιστον 4 εβδομάδων και όπως αναβάλει οποιαδήποτε δραστηριότητα είχε προγραμματιστεί για την συγκεκριμένη περίοδο. Κανένα αθλητικό γεγονός δεν έχει προτεραιότητα μπροστά στην υγεία του κάθε ανθρώπου. Καλούμε τους πάντες όπως σταματήσουν τους αχρείαστους σχολιασμούς, σεναρίων και συζητήσεων για θέματα που είναι δευτερεύοντα.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - MAXHTEC 1994»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας