Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η κίνηση των Ομονοιατών στα μπαλκόνια για τον κορωνοϊό

  16/03/2020 15:50
Η κίνηση των Ομονοιατών στα μπαλκόνια για τον κορωνοϊό

Η κίνηση των Ομονοιατών στα μπαλκόνια για τον κορωνοϊό

  16/03/2020 15:50

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση», λέει ένα ρητό, έτσι και με τα σημερινά δεδομένα, «ο κορωνοϊός θέλει καλοπέραση». Η οπαδική ιστοσελίδα omonoia24.com, σκέφτηκε ένα όμορφο τρόπο, να κρατήσει τους φίλους της Ομόνοιας σε εγρήγορση.

Σε συγκεκριμένο άρθρο που ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους, καλούν όλους τους φίλους της Ομόνοιας, σήμερα στις 19:48, να βγουν στα μπαλκόνια τους και να τραγουδήσουν μαζί ένα σύνθημα των πρασίνων. Όποιος το κάνει και στείλει το βίντεο στην ιστοσελίδα μπαίνει σε κλήρωση για μια συλλεκτική Ζιβανία της Ομόνοιας.

Όσα αναφέρει το εν λόγω άρθρο:

Ο κορωνοϊός μπήκε για τα καλά στην ζωή μας και μας στέρησε την μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μας την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι λοιπόν επειδή επιβάλλεται να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, το ΟΜΟΝΟΙΑ24 πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει απόψε στις 19:48 τον πράσινο λαό να βγεί στα μπαλκόνια και να τραγουδήσει για την ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ ΜΑΣ. Tο σύνθημα που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί είναι το γνωστό “ Είσαι σου λέω κάτι μαγικό, όλα ίδια και εσύ το κατί άλλο….”

Ετοιμάστε λοιπόν το πιο ευφάντασο video που μπορείτε  με το συγκεκριμένο σύνθμηα και στείλτε το στο contact@omonoia24.com ή ανεβάστε το στο instagram σας και κάντε tag το instagram του ΟΜΟΝΟΙΑ24.

Όλα τα Video θα δημοσιεύτουν στην ιστοσελίδα μας τις επόμενες ημέρες.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 19:48 ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Υ.Γ Όσοι στείλουν Video θα μπουν σε κλήρωση για μια συλλεκτική Ζιβανία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τα 1948 κομμάτια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας