Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στυρίζει ΚΟΑ και Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου

  16/03/2020 19:05
Στυρίζει ΚΟΑ και Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου

Στυρίζει ΚΟΑ και Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου

  16/03/2020 19:05

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου, στέλνει το δικό  του μήνυμα για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το κλείσιμο όλων των γηπέδων.

Αυτούσια η ανακοίνωση: «Μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων εκ μέρους της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο Σύνδεσμος Προπονητών παραμένοντας σταθερός στη στάση υπευθυνότητας που διατηρεί, στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αντίθετος με οποιαδήποτε διεξαγωγή προπονήσεων ή μαζικών συναθροίσεων οι οποίες θα θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όχι μόνο των μελών της προπονητικής ομάδας, αλλά και όλων των εργαζομένων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συνεπώς, η μη παραχώρηση αθλητικών χώρων από τον ΚΟΑ για όσο διάστημα ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας, είναι εκ των ων ουκ άνευ και δεν πρέπει να τίθεται υπό διαπραγμάτευση. 

Η υγεία των πρωταγωνιστών του αθλήματος αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και το κλείσιμο αγωνιστικών χώρων, με ταυτόχρονη παύση των προπονήσεων είναι το βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και συμφωνεί απόλυτα και με τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση. 

Το χρονοδιάγραμμα περιορισμού των μελών μας συστήνουμε όπως είναι ανοικτού τέλους προκειμένου να συμβαδίζει με υπόλοιπο το κοινωνικό σύνολο».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/sports/i-ygeia-ton-protagoniston-toy-athlimatos-apotelei-ypsisti-proteraiotita

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας