Στυρίζει ΚΟΑ και Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου, στέλνει το δικό  του μήνυμα για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το κλείσιμο όλων των γηπέδων.

Αυτούσια η ανακοίνωση: «Μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων εκ μέρους της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο Σύνδεσμος Προπονητών παραμένοντας σταθερός στη στάση υπευθυνότητας που διατηρεί, στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αντίθετος με οποιαδήποτε διεξαγωγή προπονήσεων ή μαζικών συναθροίσεων οι οποίες θα θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όχι μόνο των μελών της προπονητικής ομάδας, αλλά και όλων των εργαζομένων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συνεπώς, η μη παραχώρηση αθλητικών χώρων από τον ΚΟΑ για όσο διάστημα ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας, είναι εκ των ων ουκ άνευ και δεν πρέπει να τίθεται υπό διαπραγμάτευση. 

Η υγεία των πρωταγωνιστών του αθλήματος αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και το κλείσιμο αγωνιστικών χώρων, με ταυτόχρονη παύση των προπονήσεων είναι το βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και συμφωνεί απόλυτα και με τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση. 

Το χρονοδιάγραμμα περιορισμού των μελών μας συστήνουμε όπως είναι ανοικτού τέλους προκειμένου να συμβαδίζει με υπόλοιπο το κοινωνικό σύνολο».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/sports/i-ygeia-ton-protagoniston-toy-athlimatos-apotelei-ypsisti-proteraiotita

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»