Στυρίζει ΚΟΑ και Κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου, στέλνει το δικό  του μήνυμα για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το κλείσιμο όλων των γηπέδων.

Αυτούσια η ανακοίνωση: «Μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων εκ μέρους της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο Σύνδεσμος Προπονητών παραμένοντας σταθερός στη στάση υπευθυνότητας που διατηρεί, στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αντίθετος με οποιαδήποτε διεξαγωγή προπονήσεων ή μαζικών συναθροίσεων οι οποίες θα θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όχι μόνο των μελών της προπονητικής ομάδας, αλλά και όλων των εργαζομένων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συνεπώς, η μη παραχώρηση αθλητικών χώρων από τον ΚΟΑ για όσο διάστημα ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας, είναι εκ των ων ουκ άνευ και δεν πρέπει να τίθεται υπό διαπραγμάτευση. 

Η υγεία των πρωταγωνιστών του αθλήματος αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και το κλείσιμο αγωνιστικών χώρων, με ταυτόχρονη παύση των προπονήσεων είναι το βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και συμφωνεί απόλυτα και με τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση. 

Το χρονοδιάγραμμα περιορισμού των μελών μας συστήνουμε όπως είναι ανοικτού τέλους προκειμένου να συμβαδίζει με υπόλοιπο το κοινωνικό σύνολο».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/sports/i-ygeia-ton-protagoniston-toy-athlimatos-apotelei-ypsisti-proteraiotita

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια