«Ένας παίκτης αδιάφορος ο Ζαχίντ, δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα του»

Δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας panathinaikos24.gr αναφέρεται στον Γκάγιας Ζαχίντ και συγκεκριμένα στη στάση που επέδειξε ο άσος του τριφυλλιού στον τελευταίο του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Ο Γκάγιας Ζαχίντ ξεκίνησε άσχημα στον Παναθηναϊκό, επηρεάστηκε από το κακό ξεκίνημα της ομάδας, είχε κάνει ένα τραγικό λάθος απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε μια δύσκολη βραδιά. Στηρίχτηκε όμως. Κυρίως από τον Δώνη, που ήταν ο άνθρωπος που πίεσε για να τον φέρει στο τριφύλλι. Και κατά τη διάρκεια της σεζόν έδειξε πως πρόκειται για ένα αληθινά καλό ποδοσφαιριστή.

Είχε βραδιές, όπως στην Τούμπα, που ήταν καταπληκτικός. Είχε μέρες, όπως στη Νέα Σμύρνη, που… καθάριζε παιχνίδια. Είχε πολλά πάνω, λίγα κάτω. Και είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός, που από ατομική ποιότητα… πάσχει, δε θα έλεγε όχι στο να τον έχει και τα επόμενα χρόνια. Όμως ο ίδιος φρόντισε να φύγει με τις χειρότερες αναμνήσεις.

Η πρώτη και η τελευταία εικόνα είναι συνήθως αυτές που χαράσσονται στο μυαλό. Σχεδόν σε όλες τις δουλειές. Το ποδόσφαιρο δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο Ζαχίντ πήρε αρνητικό βαθμό και στην πρώτη και στην τελευταία του εικόνα. Η ανάμνηση από τον Νορβηγό θα είναι η εικόνα του στα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στα πλέι οφ. Ένας παίκτης αδιάφορος, ράθυμος, που δεν έκανε τίποτα στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του.

Κρίμα για τον ίδιο και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής του από την αρχή μέχρι το τέλος. Για να γίνεις σπουδαίος ποδοσφαιριστής, οφείλεις να βγάζεις προσωπικότητα κυρίως στα δύσκολα. Όταν οι γύρω σου πέφτουν, εσύ να τους σηκώνεις. Ο Ζαχίντ… έπεσε πρώτος.

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής