Μια ανάσα από την Ομόνοια ο Κίκο-Ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού

Πολύ κοντά στην ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας βρίσκεται ο Κίκο. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στη δύναμη του Ολυμπιακού τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους της Λευκωσίας.
 
Στην περίπτωση του παίκτη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε επίσης για το νέο μεταγραφικό απόκτημα στον Super Sport FM 104.0 για τον Έντγκαρ Σαλί και τον προγραμματισμό των μαυροπρασίνων.
 
«Έχουμε παραλάβει υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Σαλί. Ευελπιστούμε σύμφωνα με το βιογραφικό του και τις παραστάσεις που έχει, να βγάλει στο γήπεδο αυτά που ξέρει. Ελπίζουμε η βοήθειά του να είναι αυτή που αναμένουμε», είπε για τον Σαλί.
 
Για τον Κίκο: «Υπάρχει μία γραπτή συμφωνία και αναμένεται να τηρηθεί με την υπογραφή, από τον Ολυμπιακό, την Ομόνοια και τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που έχουμε απαιτήσει θεωρούμε ότι υλοποιείται».
 
«Είναι μία δύσκολη περίοδος. Μόνο όταν πάρουμε υπογραφή, τότε θα τον ανακοινώσουμε ποδοσφαιριστές. Οι προεργασίες και οι διεργασίες συνεχίζονται και αναμένουμε και την άφιξη εντός των ημερών του προπονητή, για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση μεταγραφών και άλλων ποδοσφαιριστών που είναι στα υπόψιν μας. Είναι δύσκολη περίοδος λόγω των μέτρων που υπάρχουν σε άλλες χώρες».
 
«Αυτή τη στιγμή έχουν συμβόλαιο οι Ψάλτης, Κυριάκου, Σωτήριου, Σαμπίνια, Παχίπης, Κα, Ζαχαρίου, Πεχλιβάνης, Νάνι, Σαλί και Καραδαής. Βινίσιους και Μουχτάρης έχουν ανακοινωθεί από άλλες ομάδες. Για τον Ντουβεντρού, έγινε μία βολιδοσκόπηση, όμως δεν απάντησε. Είναι δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει. Ο Αζουλάο, αναχώρησε και δεν υπάρχει η πιθανότητα να μείνει με τα λεφτά που λάμβανε πέρσι».
 
Για τον Βελλίδη: «Περιμένουμε την απόφαση του προπονητή με ποιους τερματοφύλακες θέλει να πορευτεί. Έχει γίνει πρόταση στον Βελλίδη».
 
Για την άφιξη Πετράκη: «Έρχεται στις 25 του μήνα στην Κύπρο. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι ποδοσφαιριστές. Αντιλαμβάνεστε όμως τη δυσκολία που υπάρχει να έρθουν στην Κύπρο παίκτες από την Λατινική Αμερική για παράδειγμα, και λόγω του κορωνοϊού».
 
Για το αν έχουν προγραμματιστεί φιλικά: «Μετά από εισήγηση του προπονητή, έχουμε προγραμματίσει φιλικά, που μπορεί να διαφοροποιηθούν οι ημερομηνίες στη συνέχεια. Έχουμε προγραμματίσει φιλικά με ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ, Καρμιώτισσα και Ερμή, όλες οι ημερομηνίες είναι κλειστές, όμως μπορεί να τροποποιηθεί το πρόγραμμα των φιλικών».

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών