Απέρριψε προτάσεις πριν βρεθεί στην Εθνική ο Οκκάς

Στην αποκάλυψη πως είχε δεχθεί προτάσεις να αναλάβει ως πρώτος προπονητής προέβη ο Γιάννης Οκκάς, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

Παράλληλα ο παλαίμαχος άσος, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βιώνει το ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες αλλά και την απραξία των κυπριακών ομάδων.

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στην κοινωνία και την οικονομία. Βλέπω και τα ξένα πρωταθλήματα και οι ομάδες είναι επηρεασμένες. Έχω δει πολλά παιχνίδια, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία, είναι σαν τα πρώτα φιλικά στην αρχή της προετοιμασίας όπου είναι οι ομάδες στο στάδιο προσαρμογής. Οι ομάδες που θα διαχειριστούν πιο σωστά την κατάσταση στην προετοιμασία θα είναι κερδισμένες».

Για τη μεγάλη απραξία των κυπριακών ομάδων πρόσθεσε «είναι σημαντικό πως θα το διαχειριστούν οι ομάδες που έχουν τα προπονητικά τιμ με τον προπονητή, τους γυμναστές και τους υπόλοιπους συνεργάτες και μπορούν να αρχίσουν νωρίς την προετοιμασία».

«Η προπονητική είναι δύσκολος τομέας. Είχα την τύχη να δουλέψω και στην Α’ κατηγορία σχετικά γρήγορα, έστω για λίγο και τρεις χρονιές με την Εθνική κάτω των 17 χρονών. Παρόλο του ότι όλων τα πρώτα βήματα είναι δύσκολα, ευτύχισα με τους μικρούς να ζήσουμε μεγάλες επιτυχίες. Θέλει υπομονή, διάβασμα και χρόνο η προπονητική. Δεν σας κρύβω ότι είχα κάποιες προτάσεις και συνομιλίες. Θέλω να ασχοληθώ σαν πρώτος προπονητής σε μια καλή ομάδα», κατέληξε ο Γιάννης Οκκάς για τους προσωπικούς του στόχους.

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών