Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χαρίτου: Τότε ήταν πιο ρομαντικό το ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλές διαφορές

  29/06/2020 11:22
Χαρίτου: Τότε ήταν πιο ρομαντικό το ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλές διαφορές

Χαρίτου: Τότε ήταν πιο ρομαντικό το ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλές διαφορές

  29/06/2020 11:22
Στην επιστροφή της Ομόνοιας στην Ευρώπη, αλλά και την θέση του τερματοφύλακα στην Ομόνοια αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων, Ανδρέας Χαρίτου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.
 
«Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που ζούμε. Οι ποδοσφαιριστές θα κλείσουν πέντε μήνες χωρίς επίσημους αγώνες και θα είναι ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν. Χρειάζεται σωστό πρόγραμμα και επιστημονική υποστήριξη, κάτι που έχουν οι ομάδες. Ποτέ δεν είχα ένα προπονητή τερματοφυλάκων για να με προπονήσει. Τότε ήταν πιο ρομαντικό το ποδόσφαιρο, όμως τώρα έχει επαγγελματικές συνθήκες. Υπάρχουν πολλές διαφορές», ανέφερε ο Ανδρέας Χαρίτου αναφορικά με το πως οι καιροί άλλαξαν σε σχέση με τον καιρό που αγωνιζόταν.

Για τα όσα έγιναν την περσινή περίοδο, στο τριφύλλι, στη θέση του τερματοφύλακα είπε «έχουμε τον Φαμπιάνο, τον Παναγή και τον Κυριακίδη. Είναι μια συμπληρωμένη 3άδα. Αν θα προκύψει ακόμα μια προσθήκη με τον Ουζόχο, θα είναι ακόμα καλύτερα. Σε μια τέτοια περίπτωση, κάποιος θα την… πληρώσει. Έτυχαν πολλά και θα θυμόμαστε αυτή τη χρονιά. Και οι τρεις που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Έτυχε αυτό, συνεχίζουμε με τον Φαμπιάνο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ουζόχο».

Για την επιστροφή της Ομόνοιας στην Ευρώπη ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του τριφυλλιού ανέφερε «το να μείνει η Ομόνοια τρία χρόνια εκτός Ευρώπης, είναι πολύ άσχημο. Πιστεύω ότι η Ομόνοια επέστρεψε. Όλα δουλεύουν επαγγελματικά, ρολόι. Υπάρχει οικονομική υγεία που είναι πολύ σημαντικό».

Για την αύξηση των ομάδων σε 14 ο Ανδρέας Χαρίτου είπε «οι ομάδες που ήταν χαμηλά, μπόρεσαν να κάνουν ζημιά στις μεγάλες. Όλες οι μεγάλες ομάδες είχαν απώλειες σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι ερωτηματικό το τι θα γίνει φέτος».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας