Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο πλευρό του Κατελάρη ο ΠΑΣΠ-Στηρίζει την ενέργεια του

  02/07/2020 10:32
Στο πλευρό του Κατελάρη ο ΠΑΣΠ-Στηρίζει την ενέργεια του

Στο πλευρό του Κατελάρη ο ΠΑΣΠ-Στηρίζει την ενέργεια του

  02/07/2020 10:32
Την απόλυτη συμπαράσταση του προς τον Φάνο Κατελάρη και την ενέργεια του να αποχωρήσει από το γήπεδο, ως πράξη διαμαρτυρίας κατά ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος συναθλητή του, εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ).
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, στον αγώνα της ομάδας του Zalaegerszegi απέναντι στην Fehervar, για την 33η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουγγαρίας, στις 27 Ιουνίου, ο Κατελάρης την ώρα που έκανε προθέρμανση για να εισέλθει στον αγώνα ως αλλαγή, αντιλήφθηκε ρατσιστικές κραυγές από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, με αποδέκτη αθλητή της αντίπαλης ομάδας.
 
Λόγω του περιστατικού, που συνεχιζόταν για ώρα, ο Κατελάρης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να μεταβεί στα αποδυτήρια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αφού πρώτα ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας.
 
Ο Φάνος, τονίζει ο ΠΑΣΠ, με την ενέργειά του αυτή έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ρατσισμός δεν μπορεί να γίνει ανεκτός και πως οι ποδοσφαιριστές έχουν ευθύνη να στέκονται απέναντι σε αυτές τις μορφές διακρίσεων, και σημειώνει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή και στέκεται δίπλα του για οτιδήποτε χρειαστεί.
 
Πηγή:KYΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας