«Επαφή Ολυμπιακού με τον ατζέντη του Τάμαρι»

Αναλυτικό ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας «sdna.gr» αναφέρεται στον Μούσα Αλ Τάμαρι, αποκαλύπτοντας ότι ο Ολυμπιακός άρχισε ήδη επαφές με τόσο με τον μάνατζερ του Ιορδανού εξτρέμ, όσο και με τον πατέρα του.

Αναλυτικά:

Πόσο κοστολογεί η κυπριακή ομάδα τον 23χρονο εξτρέμ και με ποιον…αστερίσκο; Τι περιλαμβάνει το μεταγραφικό πλάνο των Πειραιωτών με επίκεντρο τον Ιορδανό ποδοσφαιριστή και με ποια πρόσωπα έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι ήρθε για να μείνει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει και να το σημειώσουμε και να το θυμόμαστε καλά.

Το αγωνιστικό πακέτο 23χρονου εξτρέμ από την Ιορδανία σε συνδυασμό με την λήξη του συμβολαίου με τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του ΄21, τον βάζουν ψηλά στην transfer list της πειραϊκής ομάδας.

Το ιδανικό σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να τα βρουν άμεσα με τον ΑΠΟΕΛ και να καταλήξει ο «Μέσι της Ιορδανίας» το φετινό καλοκαίρι στο Ρέντη.

Κάτι όμως που δεν είναι εύκολο να συμβεί.  

Έστω κι αν οι σχέσεις των δύο κλαμπ δεν είναι σμπαραλιασμένες σαν άλλοτε, έχουν αποκατασταθεί σε τέτοιο βαθμό και άνοιξε εκ νέου το κανάλι Λευκωσία – Πειραιάς.

Το διπλό ταμπλό του ΑΠΟΕΛ

Ο Αλ Ταμάρι αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτό το τάιμινγκ μάλιστα γίνεται προσπάθεια από πλευράς Κυπρίων να επεκταθεί το συμβόλαιό του.

Κάτι που εφόσον το πετύχουν, θα τους δώσει αυτομάτως τη δυνατότητα να ανεβάσουν το καρτελάκι με την τιμή πώλησης του παίκτη στη βιτρίνα του συλλόγου.

Αν πάλι δεν τα καταφέρουν, τότε το πιθανότερο είναι πως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι, διότι θα κινδυνεύουν να τον χάσουν τον προσεχή Δεκέμβρη χωρίς να βάλουν χρήματα στο ταμείο τους.

Το...καρτελάκι χωρίς ανανέωση

Τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ για την πώληση του Αλ Ταμάρι το φετινό καλοκαίρι και με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου, κυμαίνονται μεταξύ 2-3 εκατομμυρίων ευρώ.

Χρήματα που δεν σκοπεύουν να πληρώσουν στον Ολυμπιακό για έναν παίκτη που θα΄χουν δικαίωμα να υπογράψουν μαζί του τον επόμενο Δεκέμβρη και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο έξι μήνες αργότερα.

Φτάνει βεβαίως το…πουλάκι να μην έχει πετάξει - μέχρι τότε- σε άλλη ποδοσφαιρικά «κανάρα».

Στον Πειραιά θα επιχειρήσουν να τα βρουν με τον ΑΠΟΕΛ, όχι όμως με βάση τα χρήματα που ζητούν οι Κύπριοι και να ντύσουν τον Ιορδανό εξτρέμ στα «ερυθρόλευκα» το φετινό καλοκαίρι.

Εφόσον φάνε…πόρτα, τότε υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία του Δεκεμβρίου και ήδη γίνονται διερευνητικές συζητήσεις (με αυτούς που πρέπει) και για την συγκεκριμένη προοπτική.

Κι όταν γράφουμε με «αυτούς που πρέπει» εννοούμε με τον ατζέντη του παίκτη που διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του στην Ισπανία, καθώς και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Μια φορά, ο Αλ Ταμάρι ήρθε για να μείνει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ και την ατζέντα του Ολυμπιακού.

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής