Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο μεταγραφικός στόχος του Σωφρόνη και η διαχείριση του Ντέντις

  06/07/2020 11:52
Ο μεταγραφικός στόχος του Σωφρόνη και η διαχείριση του Ντέντις

Ο μεταγραφικός στόχος του Σωφρόνη και η διαχείριση του Ντέντις

  06/07/2020 11:52

Σε ομαλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι γαλάζιοι ακολουθούν τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή στις Πλάτρες, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα τα νέα που αφορούν την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του:

Για τη διαχείριση της περίπτωσης του Ντένις: «Υπάρχει πολύ μεγάλη ψυχραιμία, δεν υπάρχει πανικός. Τόσο ο Ντένις όσο και ο Μάρκοβιτς πλέον είναι σε καραντίνα και βεβαίως ακολουθούμε όλες τις οδηγίες που προκύπτουν από το πρωτόκολλο διαχείρισης. Θεωρούμε ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου για να επανέλθει η καθημερινότητα και των δυο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν συμπτώματα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προστατέψουμε την υπόλοιπη ομάδα και είναι θέμα χρόνου να παρέλθει αυτή η δοκιμασία που περνούν. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα πάντα στην προετοιμασία κυλάνε ομαλά. Τα δείγματα του Μάρκοβιτς και του υπαλλήλου της εταιρείας είναι αρνητικά».

«Ο Χάμπος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά. Θα κάνουμε υπομονή ακόμα μερικές μέρες η βδομάδες γιατί δεν έχουμε πολλές εκκρεμότητες. Μετά από αρκετά χρόνια ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει 90% συμπληρωμένο το ρόστερ από την αρχή της προετοιμασίας. Ψάχνουμε μια ακόμη επιλογή μεσοεπιθετικά και επιλογές για τον κατάλογο Β’. Τώρα αν θα προκύψει κάτι εξαιρετικό στην πορεία, δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι».

Αν θα δοθεί δανεικός ο Μαλεκκίδης: «Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Νομίζω θα πάρει κάποιες μέρες για να αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή για το ποιοι νεαροί θα παραμείνουν στην ομάδα».

Για τον Ενσούε: «Είναι παίκτης του Απόλλωνα και προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας