Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πήρε θέση για το... πόκερ με Τάμαρι ο Ουζουνίδης

  09/07/2020 21:52
Πήρε θέση για το... πόκερ με Τάμαρι ο Ουζουνίδης

Πήρε θέση για το... πόκερ με Τάμαρι ο Ουζουνίδης

  09/07/2020 21:52

Την επιθυμία να κρατήσει τον Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής της Cablenet.

«Εμείς θέλουμε τον Μούσα στην ομάδα, του έχει γίνει μια πρόταση και θέλουμε να είναι κοντά μας. Το παιδί δείχνει διάθεση στις προπονήσεις, δουλεύει τις ατέλειες του μετά το τέλος των προπονήσεων. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα αλλάζουν, εύχομαι και ελπίζω να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα». 

Στη συνέχεια ανέφερε ότι προτιμά να μην πει ακριβώς τι πιστεύει για τον Ιορδανό εξτρέμ, τον οποίο καλοβλέπει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

«Όταν έχεις στόχο να μην μείνεις σε μια ομάδα, σίγουρα επηρεάζεσαι όταν ξέρεις ότι σε 6 μήνες θα μπορείς να υπογράψεις αλλού. Σίγουρα δεν θα είναι όλα 100%. Αλλά όλοι είναι επαγγελματίες, έχουν συμβόλαιο και πληρώνονται από μια ομάδα. Εγώ θα ήθελα να μείνει στην ομάδα, οι ποδοσφαιριστές θέλουν το καλύτερο γι' αυτούς. Το ποδόσφαιρο πλέον έγινε μια μεγάλη αγορά. Το τι πιστεύω δεν μπορώ να το πω, μπορώ να πω ότι θέλω να τον έχω», ανέφερε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων», κατέληξε ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας