«Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός θα ήταν εξάδα»

Τις πρώτες του ραδιοφωνικές δηλώσεις ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, παραχώρησε ο Αλέξης Μαυρομμάτης, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM 104.0. για το οικονομικό αλλά και το μεταγραφικό κομμάτι στην ομάδα της Λευκωσίας.

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Ολυμπιακού που με έχουν στηρίξει. Ήμουν κοντά στη διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Χριστόφορου Τορναρίτη και έτσι αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα ο Κωστάκης Σεραφείμ να ασχοληθεί με το τεχνικό επιτελείο».

Για το οικονομικό κομμάτι ο πρόεδρος των μαυροπρασίνων είπε «Το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όπως όλες οι ομάδες. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά οικονομική εκκρεμότητα με κάποιο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει ένας προγραμματισμός στα οικονομικά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα σπόνσορα στη φανέλα, αλλά θα βρούμε τα κατάλληλα άτομα που θα μας σπονσάρουν.

«Απομένουν πέντε με έξι κινήσεις. Θα ήταν πιο σωστό, να αφήσουμε τον προπονητή μας να δουλέψει βάση των γνωριμιών του να φέρει τους παίκτες και να καταρτίσει το ρόστερ. Συζητούμε με διάφορους παίκτες. Είμαστε σε διάφορες συζητήσεις. Δεν τίθεται θέμα διαβάθμισης, αλλά θα κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα ήμασταν στην εξάδα», κατέληξε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τους στόχους της ομάδας της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια