Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός θα ήταν εξάδα»

  10/07/2020 12:37
«Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός θα ήταν εξάδα»

«Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός θα ήταν εξάδα»

  10/07/2020 12:37
Τις πρώτες του ραδιοφωνικές δηλώσεις ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, παραχώρησε ο Αλέξης Μαυρομμάτης, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM 104.0. για το οικονομικό αλλά και το μεταγραφικό κομμάτι στην ομάδα της Λευκωσίας.

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Ολυμπιακού που με έχουν στηρίξει. Ήμουν κοντά στη διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Χριστόφορου Τορναρίτη και έτσι αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα ο Κωστάκης Σεραφείμ να ασχοληθεί με το τεχνικό επιτελείο».

Για το οικονομικό κομμάτι ο πρόεδρος των μαυροπρασίνων είπε «Το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όπως όλες οι ομάδες. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά οικονομική εκκρεμότητα με κάποιο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει ένας προγραμματισμός στα οικονομικά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα σπόνσορα στη φανέλα, αλλά θα βρούμε τα κατάλληλα άτομα που θα μας σπονσάρουν.

«Απομένουν πέντε με έξι κινήσεις. Θα ήταν πιο σωστό, να αφήσουμε τον προπονητή μας να δουλέψει βάση των γνωριμιών του να φέρει τους παίκτες και να καταρτίσει το ρόστερ. Συζητούμε με διάφορους παίκτες. Είμαστε σε διάφορες συζητήσεις. Δεν τίθεται θέμα διαβάθμισης, αλλά θα κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα ήμασταν στην εξάδα», κατέληξε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τους στόχους της ομάδας της Λευκωσίας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας