Έδεσε Νταουσβίλι στη μεσαία γραμμή η Κυρία-«Θα παλέψουμε για δύο τίτλους»

Την επέκταση συνεργασίας της με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, ανακοίνωσε η Ανόρθωση, με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή να παραμένει κάτοικος Λάρνακας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, μέχρι το 2022.

Μετά την πολύ καλή σεζόν του 31χρονου αμυντικού μέσου (22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ένα τέρμα), πάρθηκε η απόφαση για επέκταση του συμβολαίου του (είχε ισχύ μέχρι το 2021) μέχρι το 2022.

Ευχόμαστε στον Μουρτάζ Νταουσβίλι να πανηγυρίσει τίτλους, μπόλικες νίκες και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γεωργιανός μέσος παραχώρησε σχετικές δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της «Μεγάλης Κυρίας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις και συναισθήματα μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου; Νιώθεις ότι ανταμείφθηκε η σκληρή δουλειά της περσινής σεζόν;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος μετά την ανανέωση του συμβολαίου μου και το γεγονός ότι θα παραμείνω στην Ανόρθωση. Νιώθω ναι, ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι της προηγούμενης χρονιάς, στην οποία έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και αυτό πρόκειται να συνεχίσω να κάνω και στα επόμενα χρόνια που θα βρίσκομαι στην ομάδα».

Το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο κορμός της ομάδας και πραγματοποιείται η προετοιμασία λίγο πολύ με τους ίδιους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν κιόλας τη φιλοσοφία του προπονητή, πόσο πιστεύεις θα βοηθήσει ενόψει της νέας σεζόν;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην ομάδα την περσινή σεζόν, παρέμειναν και φέτος. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και την ίδια στιγμή γνωρίζουμε και το τι θέλει ο ίδιος ο προπονητής από εμάς, οπότε ξεκινούμε από μια πάρα πολύ καλή βάση.
Όσο αφορά την προετοιμασία ξεκίνησε πολύ καλά και βλέποντας τη πορεία της αλλά και την αποφασιστικότητα των συμπαικτών μου, θεωρώ πως και φέτος θα παλέψουμε για την κατάκτηση των δύο τίτλων, προσπαθώντας βεβαίως να τους κατακτήσουμε».

Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας μας, λόγω του μαχητικού πνεύματος που έχεις. Τι θα ήθελες να πεις στους ίδιους;

«Λαμβάνω όντως πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο της ομάδας, αυτό ισχύει. Να είναι σίγουροι πως η μαχητικότητα που έδειξα μέχρι στιγμής, θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με τη νέα σεζόν, έτσι ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια