Ο Τάμαρι που «θέλει» να φύγει, η καυτή πατάτα του Ζαχίντ και ο φορ κορυφής

Με τον Μούσα Αλ Τάμαρι και την περίπτωση μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ασχολούνται για άλλη μια μέρα τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης.
 
Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, ο Ταμάρι φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς πιέζει τους γαλαζοκίτρινους για να φύγει από τον σύλλογο και μάλιστα άμεσα.
 
Ο Ταμάρι θέλει σαν τρελός να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, επισημαίνουν τα δημοσιεύματα, αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί καθώς ο ΑΠΟΕΛ φέρεται να είναι αντίθετος με αυτή την πρόθεση του Ιορδανού εξτρέμ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες, τα σενάρια γύρω από τον Ιορδανό δίνουν και παίρνουν, ενώ χθες ο Νεκτάριος Πετεβίνος ξεκαθάρισε πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν πρόταση από κανέναν σύλλογο για τον Τάμαρι.
 
Στο προσκήνιο Ζαχίντ και επιθετικός
Πέρα από την περίπτωση του Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο ΑΠΟΕΛ είναι στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών για ενίσχυση της ομάδας, με τον επιθετικό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.
 
Μετά την αποχώρηση Χαλένιους, η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει για έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.
 
Την ίδια ώρα, ως καυτή πατάτα χαρακτηρίζεται και η παραμονή του Γκάγιας Ζαχίντ στην ομάδα. Νορβηγοπακιστανός είναι ένας ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο μπορούν να χτίσουν οι γαλαζοκίτρινοι για τη νέα σεζόν, ωστόσο πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο συμβόλαιο του, το οποίο είναι αρκετά ψηλό.
 
Υπενθυμίζεται ότι σε μια άλλη εξέλιξη, όπως ενημέρωσε χθες ο ΑΠΟΕΛ, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο αμυντικός της ομάδας Βούγιαντιν Σάβιτς.
 
Ο Σέρβος είχε προσβληθεί με κορωνοϊό ενόσω βρισκόταν στη χώρα του. Πριν έρθει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα υποβλήθηκε σε τρία τεστ με αρνητική ένδειξη, ωστόσο σε τέταρτο τεστ, που έκανε στην Κύπρο, βρέθηκε θετικός.
 
Ως εκ τούτου, τέθηκε σε αυτοπεριορισμό 14 ημερών.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια