Και τρίτος παίκτης θετικός στον κορωνοϊό-Εντοπίστηκε από τα τεστ της ομάδας

Επτά είναι τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα στην Κύπρο, από σύνολο 1,176 εργαστηριακών διαγνώσεων. Ανάμεσά τους κι ένας ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς που ήρθε από τη Σερβία. Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Πάντιτς, φετινό απόκτημα του προσφυγικού σωματείου. 

«Το ένα άτομο που εντοπίστηκε από ιδιωτική πρωτοβουλία αφορά σε ποδοσφαιριστή της Δόξας που ήρθε στην Κύπρο στις 10/7 από την Σερβία. Εντοπίστηκε από τον τακτικό έλεγχο που διενεργεί η ομάδα στους ποδοσφαιριστές της», αναφέρει η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Κατωκοπιάς ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία για τους παίκτες που έρχονται Κύπρο, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν μετάδοση του ιού.

Οι ποδοσφαιριστές διαμένουν σε ξενοδοχείο μέχρι ν' ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους. Οι Μέσκα και Καρλίτος είναι οι δύο παίκτες των οποίων τα αποτελέσματα από το τεστ δεν έχουν βγει ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακυρώθηκε η δειγματοληψία-Μέλη του συνδέσμου ήρθαν σε επαφή με τον Σάβιτς

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Εξίσου σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό (11/7) φιλικό της ομάδας του με την Ομόνοια. 

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης της Δόξας είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που έρχεται από τη Σερβία, μετά τον Ντένιτς του Απόλλωνα και τον Σάββιτς του ΑΠΟΕΛ.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου