Η θέση που «καίει», το σενάριο με Πάβλοβιτς και η απόφαση για Κατελάρη

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στην Ομόνοια, μετά τις δύο πρώτες κινήσεις του τριφυλλιού. Άπαντες γνωρίζουν ότι οι πράσινοι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο από την αρχή της σεζόν, αφού από τη μια θα παίζουν μονούς αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι από την άλλη το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει αρκετά ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές. 
 
Ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα προγραμματισμού και τον Χένινγκ Μπεργκ, είναι η θέση του στράικερ, στην οποία δεν έχει γίνει καμία προσθήκη, ωστόσο εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στόχος του Νορβηγού κόουτς είναι να υπάρχει το μεγαλύτερο δυνατό βάθος στο ρόστερ και στις περισσότερες - αν όχι σε όλες - τις θέσεις να υπάρχουν δύο και πλέον αξιόπιστες λύσεις. 
 
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βολιδοσκόπησε η Ομόνοια είναι ο Αντρίγια Πάβλοβιτς. Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ δεν είχε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στον «Αρχάγγελο», ωστόσο κατέχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Νορβηγό τεχνικό.
 
Ο Σέρβος είναι ένας από τους πολλούς επιθετικούς που προτάθηκαν στο τριφύλλι, ωστόσο η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει στην παρούσα φάση μεγάλες πιθανότητες να υλοποιηθεί. Ο παίκτης διατηρεί συμβόλαιο με τη Ραπίντ Βιέννης ενώ το κασέ του θεωρείται αρκετά ψηλό για τα κυπριακά δεδομένα. 
 
Από την άλλη, η ομάδα του δεν φαίνεται ιδιαίτερα ζεστή στο να τον κρατήσει στην Αυστρία, γι' αυτό εάν η ομάδα προγραμματισμού ανάψει το πράσινο φως ενδεχομένως ν' απασχολήσει περαιτέρω η περίπτωσή του. 
 
Το... παζλ της φετινής Ομόνοιας δεν συμπληρώνεται με την απόκτηση επιθετικού, αφού εκκρεμούν οι περιπτώσεις των Ακιντόλα και Ουζόχο, δυο ποδοσφαιριστών που οι φίλοι της ομάδας σίγουρα θέλουν να βλέπουν και τη νέα σεζόν. 
 
Όσον αφορά τον Φάνο Κατελάρη, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία απόφαση δεν έχει παρθεί από τον Χένινγκ Μπεργκ για τον Κύπριο διεθνή. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός, αν και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ομόνοια. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια