Έθεσε τον πήχη ψηλότερα για τη φετινή σεζόν ο Μπεργκ-Τι είπε για Παπουλή-Κίκο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τα νέα αποκτήματα της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Δόξα.

Ο Νορβηγός κόουτς αναφέρθηκε στη νίκη στο πρώτο φιλικό, τους μικρούς της ομάδας, αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν στη φετινή χρονιά.

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν παίζουμε φιλικά παιχνίδια, παίζουμε προπονητικά παιχνίδια. Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, προπονούμαστε εδώ και δύο εβδομάδες και είναι καλό επίσης να παίζουμε προπονητικού τύπου παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι, θα θέλαμε να συνεχίσουμε και κοιτάζουμε το πώς θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η προετοιμασία πάει καλά, κάνουμε καλή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Δούλεψαν σκληρά στο lockdown, δούλεψαν σκληρά στις διακοπές και έτσι τώρα η φυσικής τους κατάσταση είναι σε ψηλότερο επίπεδο από πέρσι. Πάνω-κάτω έχουμε το ίδιο γκρουπ παικτών, άρα το σημείο που ξεχνάμε φέτος είναι ψηλότερο απ’ ότι ήταν πέρσι. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, τη βελτίωση, να γινόμαστε καλύτεροι και ανυπομονούμε για τη σεζόν στην οποία έχουμε αρκετά πράγματα να αγωνιστούμε γι’ αυτά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τα δώσουμε όλα».

Για τα νέα αποκτήματα ανέφερε: «Είναι καλό να βλέπεις τους νέους ποδοσφαιριστές να έρχονται και να είναι μέρος της ομάδας.  Τους δώσαμε ρόλο, θέλαμε να παίξουν. Θεωρώ πως το σουτ του Φώτη δείχνει ποιότητα στη θέση του, στο παιχνίδι του και στην αντίληψή του. Σκόραρε το γκολ, άρα όλα καλά. Ο Κίκο επίσης τα πήγε καλά, είναι καλός παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε και τους δύο εδώ». 

Τέλος, ο Μπεργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα νέα αποκτήματα: «Οι νεαροί ποδοσφαιριστές επίσης, ειδικά ο Χαράλαμπος, δείχνουν ότι βελτιώνονται σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια και της περασμένος σεζόν. Ο Λοΐζου πήρε 45 λεπτά και είναι καλό γι’ αυτόν.  Ήταν ένα καλό πρακτικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Επίσης, τρεις νέοι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία έπαιξαν. Είναι καλή εμπειρία γι’ αυτούς. Προπονούνται μαζί μας και σίγουρα τώρα στην αρχή της προετοιμασίας χρειαζόμαστε 45 λεπτά για όλους τους παίκτες. Θέλουμε να παίξουν μερικά παιχνίδια, θα είναι καλή εμπειρία για αυτούς. Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Σάββα τα πήγε καλά, ο Βενιζέλου επίσης διατήρησε τον εαυτό του στο σωστό δρόμο, ο Άγγελος Ζευκής δεν είχε πολλά πράγματα να κάνει γιατί  δεν έπαιξε πολύ, αλλά είναι καλά παιδιά. Φυσικά είναι λίγο μακριά από την πρώτη ομάδα όσο αφορά το επίπεδο για την ώρα, όμως είναι ταλαντούχοι όλοι τους και απλά χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά, να κοιτάξουν πώς να βελτιώνονται και να προοδεύουν συνεχώς. Είναι καλό γι’ αυτούς να είναι μέρος αυτής της ομάδας στην προετοιμασία»

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια