«Αν δεν ήταν ο Ερμής δεν θα πήγαινε ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση στην Cablenet»

Την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση δεν θα πήγαιναν στην Cablenet αν δεν είχε πάει πρώτος ο Ερμής, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκας Φανιέρος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0. 
 
Παράλληλα, ανέφερε ότι τα γήπεδα θα πρέπει να παραμείνουν χωρίς κόσμο, αφού ο ιός δεν έχει φύγει ακόμη εντελώς από γύρω μας. 
 
Οι δηλώσεις του:
 
Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Η άποψη μου είναι να μην υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Με φοβίζει ένα πράγμα. Έκανα ένα ταξίδι στην Κρήτη. Στο Ηράκλειο και τα Χανιά δεν είχαν ποτέ πρόβλημα. Τώρα βλέπω ότι ξεκινά το πρόβλημα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία. Η Σερβία που είναι κοντά μας, το ίδιο. Η αρρώστια δεν έφυγε από γύρω μας. Αν κάνουμε απότομες κινήσεις και βάλουμε 5.000 κόσμο σε ένα γήπεδα και έχουμε 5 άτομα με κορωνοϊό, πού θα πάμε; Ξέρω ότι χάνουμε λεφτά. Όμως, να μην βλέπουμε μόνο το συμφέρον μας».
 
Για τον Πολωνό τερματοφύλακα που δοκιμάζεται: «Θα τον δούμε. Γενικά οργανωνόμαστε για να προχωρήσουμε παρακάτω».
 
Για τον Βάτερμαν, η περίπτωση του οποίου δεν προχώρησε: «Είναι θέμα του προπονητή αυτά».
 
Έχετε λόγο στην ενίσχυση; «Εγώ κλείνω τις συμφωνίες και βλέπω τα βίντεο. Αν δω κάτι που δεν μου αρέσει, δεν εγκρίνεται. Μέχρι στιγμής έκανε καλή δουλειά ο τεχνικός διευθυντής. Όταν δεν ελέγχεις, χάνεις».
 
Τι περιμένετε από το νέο Ερμή; «Δεν ξέρω τι να περιμένω, γιατί δεν ξέρω πως θα πάει η κατάσταση και με τις άλλες ομάδες. Είμαστε σοκαρισμένοι με τα όσα βλέπουμε. Όταν ξεκινήσει η μηχανή θα καταλάβουμε τι γίνεται γύρω μας. Θέλω να δω μια σοβαρή ομάδα που θα παίρνει αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στην κατάσταση που όλοι θα περίμεναν. Θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Ακόμα δεν τελειώσαμε. Θα φέρω εγώ τρεις ποδοσφαιριστές».
 
Αν θα είναι ψηλότερο το μπάτζετ: «Όχι, δεν είναι ψηλότερο. Έχουμε όμως αυτά τα πρόστιμα που μας δυσκολεύουν. Πρέπει να βάζουμε το χέρι μας εκεί που φτάνει. Το θέμα είναι ότι μια μικρομεσαία ομάδα δεν έχει βλέψεις. Τι θα πάρω αν κάνω μια καλή πορεία; Τίποτα. Μόνο δίνουμε».
 
Για την τελευταία εξέλιξη με τη συνεργασία με τα τηλεοπτικά: «Το ήξερα, εδώ και καιρό. Από την μέρα που έκλεισα συμφωνία με την Cablenet.  Αν δεν ήταν ο Ερμής δεν θα πήγαινε το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση στην Cablenet. Τώρα βλέπεις έγινε ένα πράγμα σωστό. Είναι μια πολύ καλή κίνηση».
 
Πόσες κινήσεις θα κάνετε ακόμη: «Θα αποκτήσουμε ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια