Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τι αλλάζει για τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ

  14/07/2020 10:20
Τι αλλάζει για τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ

Τι αλλάζει για τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ

  14/07/2020 10:20

Αρκετές αλλαγές στα φιλικά που θα δώσει στο επόμενο διάστημα ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Το φιλικό με τον Απόλλωνα θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο και όχι την 1η Αυγούστου, που είχε προγραμματιστεί. 

Η ενημέρωση των Λαρνακέων:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι ο καθιερωμένος αγιασμός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (16/07, 18:30). Τον αγιασμό θα τελέσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κκ Νεκτάριος. Στην συνέχεια η ομάδα μας θα προπονηθεί στο AEK ARENA.

Διαφοροποιήσεις προκύπτουν στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. Το φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο και όχι την 1η Αυγούστου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Επίσης το φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα έχει ακυρωθεί και θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία (Τρίτη 11/08) φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ώρα έναρξης και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Μέχρι νεοτέρας όλες οι εκδηλώσεις και τα φιλικά παιχνίδια της ποδοσφαιρική μας ομάδας θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων πρόληψης της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας