Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σερβίρουν στο... πιάτο του ΑΠΟΕΛ δανεικούς για να πάρουν τον Τάμαρι

  14/07/2020 12:02
Σερβίρουν στο... πιάτο του ΑΠΟΕΛ δανεικούς για να πάρουν τον Τάμαρι

Σερβίρουν στο... πιάτο του ΑΠΟΕΛ δανεικούς για να πάρουν τον Τάμαρι

  14/07/2020 12:02

Στην περίπτωση του Μούσα Αλ Τάμαρι αναφέρεται γι' άλλη μια μέρα ο ελλαδικός Τύπος. Ο Ιορδανός εξτρεμ που καλοβλέπει ο Ολυμπιακός δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ, με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν καθημερινά.

Σύμφωνα με το «sportime.gr», ο παίκτης των γαλαζοκιτρίνων έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους  κι απομένει η συγκατάθεση της λευκωσιάτικης ομάδας για να μετακομίσει στον Πειραιά ο παίκτης.

«Έχει έρθει ο Ολυμπιακός σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και πλέον απομένειη συμφωνία του και με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Πειραιά έχει καταθέσει την πρότασή της στους Κύπριους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την περίπτωση του Ιορδανού εξτρέμ.

Τον έχει βάλει στο… μάτι και επιμένει για την απόκτησή του. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αρχικά αξίωνε πολλά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά η πίεση του Ολυμπιακού έχει «λυγίσει» την ομάδα της Κύπρου.

Και το ποσό έχει πέσει σε σχέση με τα αρχικά νούμερα που ακουγόντουσαν. Μάλιστα πηγές από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Μία πρόταση την οποία σκέφτεται αρκετά το ΑΠΟΕΛ και σύντομα θα απαντήσει.Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως σύμμαχο και τον παίκτη. Έχουν συμφωνήσει με τον 23χρονο Ιορδανό και ο ίδιος θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Θεωρεί ότι είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα του το οποίο ψάχνει. Για αυτό και ο ίδιος από την πλευρά του πιέζει το ΑΠΟΕΛ για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και να υπάρξει τελική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτή είναι μία σημαντική και θετική εξέλιξη για την ομάδα του Πειραιά. Από τη στιγμή που έχει με το μέρος της την επιθυμία του παίκτη να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να υπάρξει και… έμψυχο υλικό πέρα από τα χρήματα. Να προτείνει δηλαδή ο Ολυμπιακός να δώσει και παίκτη δανεικό στην ομάδα της Κύπρου.

Ήδη άλλωστε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μπόμπι Αλέν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για άλλον έναν χρόνο. Και το σενάριο να δοθεί δανεικός παίκτης είναι αρκετά ορατό και πιθανό».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας