Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Ομόνοια ο Κίκο

  14/07/2020 13:18
Εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Ομόνοια ο Κίκο

Εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Ομόνοια ο Κίκο

  14/07/2020 13:18

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε ο Κίκο. Ο παίκτης του τριφυλλιού παρουσιάστηκε χαρούμενος που έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ εξήγησε και τους λόγους που επέλεξε να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

Οι δηλώσεις του παίκτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα συνάντησα ένα δεμένο σύνολο που είναι σαν μία οικογένεια. Εντός των αποδυτηρίων νιώθω πολύ άνετος και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία πρόκληση για εμένα και επειδή η Ομόνοια είναι μία μεγάλη ομάδα. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις επειδή γνωρίζω πως έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστώ δυνατός».

«Ναι, μίλησα με τον Μπεργκ προηγουμένως και άκουσα αυτά που μου είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε για οποιονδήποτε στόχο της ομάδας».

«Είναι το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας. Για μένα είναι νέοι συμπαίκτες και νέα ρουτίνα. Αυτή τη βδομάδα προσπάθησα να ενταχθώ σε μία νέα ρουτίνα και στην ομάδα και ελπίζω να γίνομαι καλύτερος κάθε βδομάδα».

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας