Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Η Σαλαμίνα καδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το προδοτικό πραξικόπημα»

  15/07/2020 09:09
«Η Σαλαμίνα καδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το προδοτικό πραξικόπημα»

«Η Σαλαμίνα καδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το προδοτικό πραξικόπημα»

  15/07/2020 09:09
Σαράντα έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εκδήλωση του προδοτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974 και η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
 
Αναλυτικά:
 
Άλλος ένας Ιούλης ήρθε ενοχλητικά να μας θυμίσει τα μαύρα γεγονότα 46 χρόνια πριν.

Άλλος ένας Ιούλης φορτικά φέρνει στη μνήμη μας το παρανοϊκό και προδοτικό εγχείρημα της φασιστικής ΕΟΚΑ Β και των καθοδηγητικών της οργάνων της Χούντας και του ΝΑΤΟ, όπου άνοιξε τις κερκόπορτες για τη βίαιη εισβολή της Τουρκίας και την υλοποίηση του σχεδίου Αττίλας 5 μέρες μετά.

Τη μέρα που οι γνωστοί – άγνωστοι προσπάθησαν να καταλύσουν τη Δημοκρατία και το νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο της, υπέγραφαν ταυτόχρονα και την καταδίκη της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού άρπαξε την ευκαιρία η ιμπεριαλιστική Τουρκία να εισβάλει παράνομα και να παραμείνει ετσιθελικά στο 37% των εδαφών μας.

Όσα χρόνια και αν περάσουν το σωματείο μας παραμένει πυλώνας αντίστασης αλλά και θύμησης του μαύρου Ιούλη του 1974 γιατί οφείλουμε να θυμόμαστε, να διδάσκουμε και παράλληλα να αγωνιζόμαστε για επιστροφή στις ρίζες μας.
Όσα χρόνια και αν περάσουν με περηφάνεια θα δηλώνουμε Βαρωσιώτες και μέσω της πολυσχιδούς δράσης του σωματείου μας θα κρατάμε και περήφανα και ψηλά τη δάδα της επιστροφής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το προδοτικό πραξικόπημα.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας